Çözüldü Minecraft towny sunucumda oyuncular başka townlara blok koyup sandık açabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXT_Emre

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
EMRE8728

Discord:

ExtEmreTE#5844

Minecraft towny sunucumda oyuncular başka townlara blok koyup sandık açabiliyor.
Farklı townları kıramıyorlar ancak blok koyabiliyorlar luckperms i kontrol ettim sorun yoktu en son luckpermsi sıfırladım ancak oyuncular hala farklı townlara blok koyup sandık açabiliyor. lütfen acil yardıma ihtiyacım var.

Townyadvanced luckperms'le ayarlanmaz.

hangi plugini kullanmam gerekli? ve ayrıca daha önce sunucu açmıştım ancak bu sorun olmamıştı luckperms kullanmıştım.
Luckperms için config.yml içerisinden luckperms ayarını açman gerekiyor. Birde sorun şu ki config.yml blok koyma iznini otomatik olarak açık bırakmışsın. Bunu kasaba lideri değiştirebiliyor ancak siz sanırım true olarak unuttunuz. İzinler için townyadvanced'ın içerisinde permission.yml olacak veya buna benzer bir dosya onun içerisinden ayarlamaları yapmanız gerekiyor.

Luckperms için config.yml içerisinden luckperms ayarını açman gerekiyor. Birde sorun şu ki config.yml blok koyma iznini otomatik olarak açık bırakmışsın. Bunu kasaba lideri değiştirebiliyor ancak siz sanırım true olarak unuttunuz. İzinler için townyadvanced'ın içerisinde permission.yml olacak veya buna benzer bir dosya onun içerisinden ayarlamaları yapmanız gerekiyor.
deneyeceğim, teşekkürler.

Towny özgür bir eklenti, oyuncular dilerlerse kasabalarında ki sandıkların herkes tarafından açılabilmesini sağlayabilir. Hatadan ziyade default olarak yeni kurulan kasabarın use yetkisi true olabilir

Towny özgür bir eklenti, oyuncular dilerlerse kasabalarında sandıkların herkes tarafından açılabilmesini sağlayabilir. Hatadan ziyade default olarak yeni kurulan kasabarın use yetkisi true olabilir
Bahsetmeye çalıştığım şey tam olarak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl