RaidenN
Birisi mi Spawnlandı?
Yakın zamanda başlamış olduğum projemi duyurmak istediğim için buraya konu açıyorum. Gerilim odaklı
ve keşif odaklı bir minecraft korku haritası düzenliyorum.
Hikayesi ile araştırma yapmaya devam etmek ve hikayenin ardındaki gizemleri öğrenmek için
bir süre daha beklemeniz gerekecek gibi görünüyor. Aşağıdaki fotoğraflar, Oyun içerisindeki bir kısmını gösteriyordur.
Asıl haritanın çıkış tarihi hakkında net bir vakit veremem fakat korku-gerilim-hikaye odaklı bir harita oynamayı
seviyorsanız bu kesinlikle tam size göre olacak. Sıkışık ve sonsuz labirentin içinde kendinizi yalnız hissetseniz dahi
asla yalnız olmadığınız bir gerçeklik...
ve keşif odaklı bir minecraft korku haritası düzenliyorum.
Hikayesi ile araştırma yapmaya devam etmek ve hikayenin ardındaki gizemleri öğrenmek için
bir süre daha beklemeniz gerekecek gibi görünüyor. Aşağıdaki fotoğraflar, Oyun içerisindeki bir kısmını gösteriyordur.
Asıl haritanın çıkış tarihi hakkında net bir vakit veremem fakat korku-gerilim-hikaye odaklı bir harita oynamayı
seviyorsanız bu kesinlikle tam size göre olacak. Sıkışık ve sonsuz labirentin içinde kendinizi yalnız hissetseniz dahi
asla yalnız olmadığınız bir gerçeklik...
Görüntülerde kullanılan shader pack, orta düzeyli sistemleri bile zorlamayacak bir shader pack olduğundan dolayı
ultra ayarlarda çekilmiştir. Oyun Haritası içerisinde şu anlık herhangi bir ''Mod'' bulunmamakta. Fakat
ileriye dönük çalışmalarda gerilimi ve korkuyu arttırmak adı altında birkaç mod eklenebilir.
Planlanan oyun şartları şu şekildedir;
- Maximum 2 Oyuncu ile oynanabilir
- ShaderPack Orta Sistemli Bilgisayarları Destekler.
- 1.18+ Sürümleri içerisinde oynanabilir,
Dipnot: Haritanın gelişim sürecini izlemek istiyorsanız yakın zamanda oluşturacağım siteden
gelişim sürecini takip edebilirsiniz...
Link: ......................
ultra ayarlarda çekilmiştir. Oyun Haritası içerisinde şu anlık herhangi bir ''Mod'' bulunmamakta. Fakat
ileriye dönük çalışmalarda gerilimi ve korkuyu arttırmak adı altında birkaç mod eklenebilir.
Planlanan oyun şartları şu şekildedir;
- Maximum 2 Oyuncu ile oynanabilir
- ShaderPack Orta Sistemli Bilgisayarları Destekler.
- 1.18+ Sürümleri içerisinde oynanabilir,
Dipnot: Haritanın gelişim sürecini izlemek istiyorsanız yakın zamanda oluşturacağım siteden
gelişim sürecini takip edebilirsiniz...
Link: ......................