Sol Reklam
Sağ Reklam

Rehber Minecraft - Texture Pack Nasıl Kurulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nautra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

24517521#8086

Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
137
Elmaslar
103
Puanlar
2.330
Yer
Samsun
Minecraft
afkua
Minecraft, güzel hoş tatlı bir oyun oyunumuzda görüntüyü daha iyi yapabilmek yada fps'i yükseltmek için genellikle Texture Packler kullanılmaktadır nedense blockları bana kötü gelmeye başladı hmm acaba Texture Pack mi kursam? Eğer Texture Packinizi oyunda nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız o zaman içeriğimiz tam sana göre! İşte karşınızda Minecraft - Texture Pack Nasıl Kurulur.

RRDUe8o.jpg


Minecraft - Texture Pack Nasıl Kurulur

Tamam şimdi beğendiğin bir Texture Pack seçerek başla, eğer bilgisayarınız iyiyse 32x veya 64x kullanabilirsiniz eğerki bilgisayarınız kötü ise 16x veya 8x Texture Packler kullanabilirsiniz veya fps'iniz iyiyse ve bir pvp'ciyseniz NotroDan'ın Texture Packlerini kullanabilirsiniz, eğer bir buildersınız 3d texture packlere bakabilirsiniz yada hiç texture pack indirmeyebilirsiniz çünkü yapılar en güzel normal textre packtedir herneyse konumuzdan şaşmayalım, Texture Pack'i tarayıcınızdan yükleyiniz ve yüklediğiniz Texture Pack sıkıştırılmış klasörünü masaüstünüze atınız ve konumuzu okuyarak dediklerimi bilgisayarınızda uygulayınız.

1620105598410.png


Masaüstüne attın tamam, şimdi ise başlangıç kısmına gidip arama kısmına %appdata% yazınız eğer ki böyle bir klasörü bulmakta zorlandıysanız Minecraft'ın ayarlarındda bulunan Texture Pack değiştirme kısmında olan en solda bulunan tuş'a tıklayarak bu klasöre ulaşabilirsiniz herneyse biz konudan şaşmayalım, çıkan klasörün içinde .minecraft dosyası olacaktır eğer siz başka bir Launcher kullanıyorsanız onun ismide ".(isim)" şeklinde yazılacaktır, herneyse şimdi ise .minecraft dosyasına tıklayınız ve ardından şu dosyaya tıklayınız: resourcepacks tamam artık masaüstünüzde bulunan Texture pack'i o dosyanın içine atabilirsiniz.

1620105965872.png


Masaüstünden dosyaya koyduğunuz Texture Pack'in üzerine sağ tık yaparak seçeneklerden kısayol yapınız ve ardından pencereyi kapatınız, tebrikler! Artık Minecraft oynarken Texture Pack ile oynayabiliceksin. Konumuz bu kadardı MC-TR Okurları eğer konuyla alakalı fikrinizi belirtmek istiyorsanız aşağıdan belirtebilirsiniz kendinize iyi bakın; esen kalın!
 

RunHeaven

HiperNW Owner & Bot Developer & Scripter

Discord:

RunHeaven

Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
385
Elmaslar
149
Puanlar
4.550
Minecraft
RunHeaven
Gene ve gene işe yarabilecek, düzgün anlatımlı bir rehber olmuş.
Eline sağlık ^_^​
 

The Warriors

Gökte ne var?
Premium
Emektar

Discord:

Every Night#0502

Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
434
Elmaslar
477
Puanlar
4.835
Yer
Chereza'Hub
Discord İzni
Minecraft
Rstarks
Düzgün bir anlatım olmuş ve yeterince basit .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı