Tasarım Minecraft Temalı Logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAydmR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
143
Minecraft
EnesAydmR

Discord:

sʜᴇʀɪғғ#8920

Hepinize İyi Sabahlar Arkadaşlar Logo Yapmaya Yeni Başaldım İlk Logomuda Buraya Atıp Eleştiri İstemiştim Sizin Yaptıgınız Eleştirilere Göre Hatalarımı Gördüm Düzeltmeye Çalıştım vs Bu yaptıgım İkinci Logomuda Eleştirirseniz Cok Mutlu Olurum Neyin Değişmesi Gerekli Veya Ne Eklenemli Vs Yorumlar Sevemdim Kötü Olmuş Yerine Neresini Beğenmediğinizi Veya Şurası Kötü Olmus Burayı Değiştirirsen Daha İyi Olur Gibi Eleştrirseniz Sevinirim Kendimi Geliştirmek Açısından Şimdiden Yaptıgınız Yorumlara Teşekür Ederim İyiy Forumlar

sagenwlogonew.png

Yazı fontunu, rengini değiştirirsen iyi olur ha bide yazının harfleri birbirinden çok uzak güzel durmamış.

Yazı bana göre hiç olmamış, hem harfler birbirlerine uzak hem de font pek olmamış gibi.
Düzeltirsen daha güzel olabilir.​

Font ve renk konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. Başarılarının devamını dilerim.​

Logonun dümdüz renderlandığı gibi durması dışında güzel olmuş. Biraz daha cc ekleyebilirsin. Başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl