efepltt
Renklendirmeye göre arkadaki backgroundu değiştirmeyi düşünüyorum. Mesela kırmızı rengine, nether backgroundu ya da yeşil rengine, normal bir dünya gibi... Onun dışında yazı fontu öneriniz biraz daha açarsan sevinirim.Renklendirmeyle yazı fontu tam uymamış gibi ve yazının arkada tarafındaki background saydam olup kül tarzı bir effect verilirse
efepltt
Eleştirin için teşekkür ederim dikkate alacağım. Renk uyumuna çok özen göstermedim. Satışa çıkardığım zaman daha kaliteli ve birden fazla renk seçeneği ile satışa çıkaracağım.Koyu mor mu veya mavi mi bilmiyorum ama pek uyumlu olmamış sana önerim yumuşak geçişli (degradeli) mavi ton tarzı bir şey kullanman.
nehirinizim
freadfries
efepltt
Teşekkür ederim görüşünü dikkate alacağımİlk tasarımına göre gayet güzel, önerim ikonları renkleri birbirine benzeyecek olarak uyarlaman veya hepsini beyaz yapman olur.
efepltt
Uzun ve detaylı mesajlarınız için teşekkürler satışa sunarsam revize etmek için düşüncelerinizi kullanacağım..Öncelikle konu tasarımı gayet hoş olmuş ellerinize sağlık , genelde söylerim tasarım hususunda fazla bilgim yoktur ben bir oyuncu gözünden yorumlarımı yaparım.
Diğer forum üyeleriyle düşüncem yakındır. Üst menünün fontu , arka plan rengi ve iconlar güncellenebilir diye düşünüyorum.
"Popüler Ürünler" kısmının üst tarafı gayet güzel ve hoş gözüküyor lakin "Popüler Ürünler" bölümünün arka planı değiştirilebilir.
Sistemlerin ve vds bilgilerinin yan yana olması ve vds bilgilerinin eklenmiş olması bence gayet güzel. Oyuncular genelde vds'in durumuna bakarak oynayıp oynamayacağına karar veriyor diye düşünüyorum.
Yetkili Kadrosu bölümü çok içime sinmedi , konuyu satın alacak kişinin birden fazla sunucusu varsa "Sunucularımız" - "Skyblock,Towny" olarak yazılsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak emin değilim.
"Sunucumuzun Görselleri" bölümü gayet güzel ve hoş olmuş lakin alt bölümünde ki arkaplan rengi değiştirilirse güzel olabilir. Yazılar ve iconlar ise gayet güzel.
Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık :)
umut54
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!