Minecraft Teleporter Vanilla

Deleted User 121023

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
175
HEPINIZE SELAM SAYIN MC-TR ÜYELERİ!
YAPIMCILAR: Komut, ErQy571

Bugün sizlere yeni yaptığımız devreyi tanıtmak isterim.

TANITIM
Devremizin oyuna eklediği 2 adet blok var, aslında oyuna eklediği saymayalımda oyun içerisinde ismi değiştirilmiş diyelim. Bunlar Teleport Giris ve Teleport Çıkış, bu blokların vanilladaki hali "minecraft:dispenser"dır.Teleport Giriş'i kurarsınız, sonrada Teleport Çıkış'ı kurarsınız ve tada! Artık Teleport girişe girdiğiniz zamanda direkt olarak çıkıştasınız.

NOT: Şu anda Teleport Çıkıştan, Teleport Girişe gidilemiyor. O yüzden tek bir yön üzerinde yapılabiliyor. Ama eğer isterseniz Teleport Çıkış'tan Teleport Giriş'e gitmeyide yapabiliriz.

PRATIKTE NERELERDE İŞE YARAR ÖRNEĞİ
Teleport Çıkış ve Teleport Giriş'in bir kurma sıralaması yoktur yani ister Teleport Çıkış'ı ilk olarak kurun, ister Teleport Giriş'i ilk olarak kurun. Örneğin evinize Teleport Çıkış'ı kurarsınız ve Mağaraya Gidersiniz. Daha sonra Teleport Girişide rasgele biryere kurarsınız. Madenlerinizi kazarsınız ve daha sonrada Teleport ile rahatlıkla evinize gidersiniz.

KURULUM
Videoda gösteriliyor.

DEVRE FOTOĞRAFI
2018-06-27_00.32.33.png

2018-06-27_00.32.36.png

Yazım buraya kadar, Map Linkini ve Virustotal Linkini aşağıda bulabilirsiniz. İyi oyunlar!

Map Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virustotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

güzel bir sistem oldu :D

Harita linki yerine tek komut bloğuna sıkıştırsanız bu devreyi güzel olur , isteyen kendi haritasındada kullanabilir. :)

Ben tek komut bloğunu hem yapamam hemde yapmam çünkü yapan kişi tek komut bloğunda devrenin çalışma mantığını anlatamaz bence. Fakat bu şekilde map verildiği zaman hem test edilir hemde komut bloklarına bakılabilir.

Son düzenleme:
Ben tek komut bloğunu hem yapamam hemde yapmam çünkü yapan kişi tek komut bloğunda devrenin çalışma mantığını anlatamaz bence. Fakat bu şekilde map verildiği zaman hem test edilir hemde komut bloklarına bakılabilir.
Ben tek komut bloğuna çeviririm yaparım konu

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl