Tasarım ➽ Minecraft Tek Konu Tasarım ❋PSD❋ [Bedava]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GameFaver

GameFaver Hub Sunucu 1.8.x - 1.20.x
Elmaslar
11
Minecraft
MortalYoung

Discord:

acscor

Herkese Merhabalar Bugün Sizlere Minecraft Tek Sayfa Konu Tasarımı PSD'sini Vereceğim.
Kişiye özel Minecraft Plugin & Tasarım Yaptırmak İsityorsanız PM yada skypeden ulaşabilirsiniz.

Umarım Beğenirsiniz.
Bu Forumda İlk Paylaşımım Yorum'larınızı Bekliyorum.

gOrdjb.png
1J61DD.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LbGbR1.png

Son düzenleme:
Biraz Daha Büyük Göz Alıcı Şeyler Eklesen Daha Hoş Olurdu Mavi Renk Uymamış, Sunucu Bilgilerini Sunucu İconu Altın'da Ram'ini Falan Yansıtabilirdin...

Biraz Daha Büyük Göz Alıcı Şeyler Eklesen Daha Hoş Olurdu Mavi Renk Uymamış, Sunucu Bilgilerini Sunucu İconu Altın'da Ram'ini Falan Yansıtabilirdin...
İlk Yapmış olduğum bir şeydi bu elimde duruyordu bende size paylaşmak istedim.
Fikrin için teşekkür ederim bir dahaki paylaşımımda bunlara dikkat edicem.

İlk Yapmış olduğum bir şeydi bu elimde duruyordu bende size paylaşmak istedim.
Fikrin için teşekkür ederim bir dahaki paylaşımımda bunlara dikkat edicem.
kardes bende istiyorum skype eklesene detaylı konusalım

İlk olarak, dostum, bence anime vs. izle. Çok sıradan olmuş. O ikonlar ile mavi renk ve arkadaki renkler uymamış. Çok göz alıcı bir tasarım.
İkincisi ise o istatik değil istatistik olacak.
Üçüncüsü ise fontlar hiç güzel değil.

Forumdaki @admiraldus , ben ve @Majoras ın ve tabiki de @SH4D ın tasarımlarına göz atarak kendini geliştirebilirsin dostum. Artık bu tip tasarımlar tercih edilmiyor.

Son düzenleme:
İlk olarak, dostum, bence anime vs. izle. Çok sıradan olmuş. O ikonlar ile mavi renk ve arkadaki renkler uymamış. Çok göz alıcı bir tasarım.
İkincisi ise o istatik değil istatistik olacak.
Üçüncüsü ise fontlar hiç güzel değil.
Tavsiyen için teşekkür ederim. Dikkate Alıcağım birdaki paylaşımımda daha kaliteli olucaktır[DOUBLEPOST=1519635489,1519635390][/DOUBLEPOST]
Forumdaki @admiraldus , ben ve @Majoras ın tasarımlarına göz atarak kendini geliştirebilirsin dostum. Artık bu tip tasarımlar tercih edilmiyor.
tabikide göz atarım bu yaptığım tasarım zaten bende demiyorum güzel diye :D bir daki paylaşımım daha kaliteli olacaktır.[DOUBLEPOST=1519635612][/DOUBLEPOST]
kardes bende istiyorum skype eklesene detaylı konusalım
skype adresini verirsen eklerim sorun değil.

Üzdün ama olsun :)

Daha fazla gelişmeye odaklan..
Hacı seni unutmuşum ya kusura bakma hemen ekliyeyim :D Uzun süredir seni forumda görmedimde aklımda kalanları yazmıştım :D

güzel olmuş kardeşim başarıların devamını dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl