Çözüldü Minecraft tasarımda fikrinize danışmam gerek bakmadan geçmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LavivaSurvival

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
303
Minecraft
KuyuSuyu

Discord:

profesor7037

Sorunum
Benim sorunum sıfırdan birşey yapamamam ama mevcut olan şeyi geliştirip daha güzel hale getirebiliyorum yada ondan başka güzel şeyler yapabiliyorum. model ve tasarım konusunda bu sorundan müzdaribim. kaynak paketlerimin arasında bulduğum bu asanın kılıcı olsa dedim ve 2 asayada kılıç ekledim.

1751853039375.webp
1751853023231.webp

Asalar bunlar. bunları düzenleyerek kılıç yaptım hemen göstereyim.

1751853092885.webp
1751853102691.webp

ama işte benim isteğim böyle sıfırdan çok güzel eşyalar yapmak bi türlü bu tarz pixsel kalitesini yakalayamıyorum. öneriniz nedir ?

referans kullanmaya ne dersin? Mesela rastgele bir ortaçağ kılıcı seç ve şeytani yapmak istiyorsan kırmızımsı renkler ve boynuz ekle ve al sana şeytan kılıcı

Sivri detaylar daha şeytani duruyor, parlak canlı renkler kahramansı duruyor, ortada şekillenmiş bir kültür var bunda yararlanmanda sorun yok referanslardan da faydalanabilirsin eğer derdin ben yoktan var etmek istiyorumsa öyle bir şey yok. Özünde orijinal diye bir şey yok ne yapıyorsak doğadan gördüklerimizle

Haklısın aslında referansdan kaçış yok. Biraz pixsel boyama ve gölgelendirmeyede odaklansam iyi olabilir. Önerilerin için çok teşekkür ederim kovalski.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl