Çözüldü Minecraft tam ekranda sorunum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark06149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 745
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark06149

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
yok

Discord:

ByDark#9384

Arkadaslar kendi actigim sunucuya pence modunda pingsiz mukemmel oynuyorum ama tam ekranda lagli oynuyorum neden acaba cozumu varmi yardimci olurmusunuz ?

Tam Ekran Modunun Pinge Etki Etmemesi Lazım Acaba Lag Değilde FPS Drop mu Yaşıyosunuz ?

Ekran büyüklüğü arttıkça bilgisayarınızdan kullanılan kaynak miktarı artar (gpu-cpu, ram), bu yüzden drop yaşıyorsunuzdur, internete veya bağlantılarak hiçbir etkisi olmayacaktır, kasma sadece sizde yaşanıyor yani sunucudan değil bilgisayarınızdan kaynaklı. Dropları engellemek için ram miktarınızı arttırabilir eğer ram miktarı yeterliyse diğer donanımlara yönlenebilirsiniz.

Tam Ekran Modunun Pinge Etki Etmemesi Lazım Acaba Lag Değilde FPS Drop mu Yaşıyosunuz ?

Ekran büyüklüğü arttıkça bilgisayarınızdan kullanılan kaynak miktarı artar (gpu-cpu, ram), bu yüzden drop yaşıyorsunuzdur, internete veya bağlantılarak hiçbir etkisi olmayacaktır, kasma sadece sizde yaşanıyor yani sunucudan değil bilgisayarınızdan kaynaklı. Dropları engellemek için ram miktarınızı arttırabilir eğer ram miktarı yeterliyse diğer donanımlara yönlenebilirsiniz.
Fps drop degil chatten yaziyorum 2 saniye gec gidiyor baska sunucuya girdigimde olmuyor mesela

Tam ekran geçmenizle ping arasında bir bağlantı yok, denk gelmiş olabilir
kanka hala tam ekrana aldığımda ping oluyor denk gelmesi imkansız bilmiyorum neden kaynaklı ama öyle oluyor.

Tam ekranla pingin bir alakası yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl