Sol Reklam

Çözüldü Minecraft tabanlı tasarım ihtiyacı hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HalitCirik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 436
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HalitCirik

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
13.260

Discord:

discord.gg/limonnetwork

Merhabalar,

Minecraft vote siteleri ve forumlar da kullanılmak üzere bir adet banner. Discord üzerinde kullanılmak üzere bir adet sunucu afişi ve davet afişi hazırlatmak istiyorum.

Referans çalışmalar ile beraber kaç günde bitirebileceğinizi iletmeniz durumunda discord üzerinden iletişime geçebiliriz.

İyi çalışmalar
Discord: Halit#4412

Merhabalar,

Minecraft vote siteleri ve forumlar da kullanılmak üzere bir adet banner. Discord üzerinde kullanılmak üzere bir adet sunucu afişi ve davet afişi hazırlatmak istiyorum.

Referans çalışmalar ile beraber kaç günde bitirebileceğinizi iletmeniz durumunda discord üzerinden iletişime geçebiliriz.

İyi çalışmalar
Ücretsiz arıyorsanız;
Discord Banner için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord Server Banner için;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft Banner için;

Merhabalar,

İyi çalışmalar
Kolay gelsin 25 mesaj barını doldurmam gerek hayırlı işler.
тнєтιѕ#1453 yaz bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı