Minecraft Survival sunucusu nasıl büyültülebilir?

captainCaganps

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhabalar SiriusCraft adında bir sunucum var ve bu sunucunun kitlesini büyütmek istiyorum bu benim ilk sunucu açma deneyimim elimden geldiği kadar takip ediyorum forumu ve yeni pluginleri sunucuma ekliyorum gerekli reklamlarıda yaptım mesela forumda sabitledim Sunucu konumu sosyal medyadan videolar paylaşıyorum ancak sunucunun aktif sayısı neredeyse hep aynı neyi yanlış yapıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim forumda deneyimli ve bilgili bir çok insan var çünkü teşekkürler şimdiden.

Özgün sistemler olması gerekli, piyasadaki klasik sistemler zaten her sunucuda var. İlk beş dakika çok önemli; oyuncu sunucuyu çözdüyse ne güzel. "Hoş geldiniz." değil de direkt sunucuya girince "Şu görevi yap ve ilk rütbeni al!" tarzında bir şey yaparsan oyuncuya devamlılık getirir. Sosyal medya içeriği, oyuncularınız ile bağ kurmak, Discord ses etkinlikleri, çekilişler; ve rekabet ile hedef olması gerekli. Sezonluk hedefler; mesela aylık en çok blok kıran, en çok adam öldüren tarzında.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl