MineCraft Sürüm birleştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SprayerSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SprayerSH

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
60
Minecraft
SprayerSH

Discord:

SprayerSH#5164

Herkese merhaba arkadaşlar sürüm birleştirebiliyor muyuz? RiseClient ile başka bir sürümü birleştirebiliyorsak nasıl yapabiliriz?

Tam olarak sürüm birleştirmekten anlatmaya çalıştığın şey ne? Bunu biraz daha bizler için açarsanız daha iyi olur. Çünkü ben anlamadım da :'(

Tam olarak sürüm birleştirmekten anlatmaya çalıştığın şey ne? Bunu biraz daha bizler için açarsanız daha iyi olur. Çünkü ben anlamadım da :'(
Rüyamda bir şey görmüştüm sürümleri birleştiriyordum ve oluyordu çok mutlu olmuştum fakat rüyamış :( şimdi denedim olmadı belki öyle şey vardır diye sordum mesela Rise Client ile başka bir sürümü birleştirip oyuna girme gibi.

Java bilmen gerekiyor, ama riseclientin dosyalarında herhangi bir değişiklik yaptığında, updaterin clientin eski sürümde kaldığını düşünüp yeni sürümü indiriyor.

Java bilmen gerekiyor, ama riseclientin dosyalarında herhangi bir değişiklik yaptığında, updaterin clientin eski sürümde kaldığını düşünüp yeni sürümü indiriyor.
Java biliyor musun? biliyorsan takas yapar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl