Çözüldü Minecraft Sunucusunun Kendi Kendine Reset Yemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hvip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hvip

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft sunucusu kurdum 1.20.1. 15 tane falan plugin var maximum 5-6 kişi oynarken reset yiyor.
kapandıktan sonra bu şekilde birşey yazıyor. Codeyi araştırdım ram kullanımı yetmediğinden sunucu durduruluyormuş oyun içinde ram kullanımı 3.5gbı geçmiyordu panelde 5.5gblarda gözüküyordu benim sunucunun max ramide 6 idi. Aldığım site saganetwork gittim destek açtım sunucu 3.5gbi geçmezken panelde 5.5 gblarda geziyor sunucu o yüzden çöküyor dedim. O önemsiz bir hata pluginlerinizi kaldırın dedi olmazsa dünyayı silin dedi. 10-15 tane plugin var zaten bunları kaldıramazsa neden alıyorum ben bu sunucuyu dünyada survival sunucusu silebileceğim birşey değil sonra talebim kapatıldı. Loglarda herhangi bir hata yok crashreportsada birşey düşmüyor. Ne yapmalıyım ? Nasıl çözerim

container@pterodactyl~ Server marked as offline...

[Pterodactyl Daemon]: ---------- Detected server process in a crashed state! ----------
[Pterodactyl Daemon]: Exit code: 137
[Pterodactyl Daemon]: Out of memory: true
[Pterodactyl Daemon]: Checking server disk space usage, this could take a few seconds...
[Pterodactyl Daemon]: Updating process configuration files...
[Pterodactyl Daemon]: Ensuring file permissions are set correctly, this could take a few seconds...
container@pterodactyl~ Server marked as starting...
[Pterodactyl Daemon]: Pulling Docker container image, this could take a few minutes to complete...
[Pterodactyl Daemon]: Finished pulling Docker container image
container@pterodactyl~ java -version
container@pterodactyl~ Server marked as running...

Out of memory: true mesajı, sunucunun kullanılabilir belleğinin tükendiğini ve bu nedenle çöktüğünü gösteriyor, belki en iyi çözüm haritanızın chunklarını önceden yüklemek olabilir/yeni bir dünya oluşturmak olurdu.

Gereksiz ram kullanımını dengelemek için; .bat uzantılı başlatıcı dosyanızı düzenlemeniz gerekir. Bunu yapabilmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesinden size uygun bir başlatıcı üretmesini sağlayabilirsiniz. İyi forumlar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl