Çözüldü Minecraft Sunucusunun Gelişmesi İçin Forumlarda Reklam Yapmak Gerekir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Turmuş

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhabalar arkadaşlar bir kaç gündür kafamı çok karıştıran soruyla karşı karşıyayım şuanda 6 kişiye reklam vermiş bulunmaktayım youtube üzerinden fakat bi türlü günlük aktif sayısı 25 in üzerine çıkamadı demem o ki forumlarda sunucumun reklamını yaparsam daha çok kitleye ulaşabilir miyim veya buna gerek var mı? cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Merhabalar arkadaşlar bir kaç gündür kafamı çok karıştıran soruyla karşı karşıyayım şuanda 6 kişiye reklam vermiş bulunmaktayım youtube üzerinden fakat bi türlü günlük aktif sayısı 25 in üzerine çıkamadı demem o ki forumlarda sunucumun reklamını yaparsam daha çok kitleye ulaşabilir miyim veya buna gerek var mı? cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz hocam. Bu konuyu açman bile bir reklam oldu şuan :)
Tabii ki mümkün olduğunca sunucunu tanıtman senin için iyi olacaktır. Kaliteli bir reklam konusu hazırla hocam.

Hocam Discordunuzu verirseniz detaylı konuşabiliriz.

Reis bence şimdi Hem reklamı iyi yapmak, hem de oyuncuların aklında bi kaç soru birikiyor olarak ben düşünüyorum. Mesela Bu sunucunun diğer sunuculardan farkı ney? Bu sunucuyu neden oynamalıyım? gibi soruları oyuncuların düşündüğünü düşünüyorum. Bu benim kendi fikrim, buna itirazı olan veya yok öyle değil gibi diyenler olabilir. Reis özete gelirsek bence Hem Reklam iyi olmalı, hem de sunucu güzel bir sunucu olmalı. Yani hatta yeni sunucuların bazıları genellikle kapanıyor. Bunun sebebi de bence Bi kısmı maddi açıdan, bi kısmı ise oyuncularla gerekli seviyede ilgilenmemekten diye ben düşünüyorum. Hatta ben oyuncularına küfür dahi eden bir kurucu arkadaşta gördüm. Dediğim gibi bu düşüncelerime itiraz edebilirsiniz. Orası size kalmış, iyi günler dilerim.

YouTube, TikTok ve forumlar üzerinden reklam vererek sunucuya ciddi sayıda üye çekebilirsiniz.

Bence gerekiyor bunu yanı sıra TikTok ve Youtube çok iyi bir etkileşim aracı.

Forumlarda reklam verdirmeden sadece youtube ve tiktok sayesinde +300 çeken sunucular bulunmakta. Ancak bu reklam bütçene de bağlı bence, ama arkadaşlarında dediği gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bence aç formunu dursun, ara ara girip kontrol edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl