Çözüldü Minecraft sunucusunu saldıralsrdan nasıl korururuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emwre_rohsy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar bir minecraft box pvp sunucusu açacağız ama nasıl saldıralardan koruruz yeterince bilmiyoruz.
Sizlerden bu konuda bilgili kişilerden yardım istiyoruz.
Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Forum üzerinde birçok konu mevcut, ayriyetten hosting seçimlerinizle vs. korumanızı arttırabilirsiniz.

Aslında sorum bot basılmasına karşı hangi pluginler ile koruma alabilirim tarzındaydı.
Böyle bot basılması gibi şeyler için plugin öneriniz var mı?
bot koruması için bungeecord forku olan FlameCord önerebilirim, ayrıca crash tarzı saldırılar içinde LPX kullanabilirsiniz

Merhabalar bir minecraft box pvp sunucusu açacağız ama nasıl saldıralardan koruruz yeterince bilmiyoruz.
Sizlerden bu konuda bilgili kişilerden yardım istiyoruz.
Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Öncelikle Spigot vesaire kullanma spigot'un çok fazla açığı var direkt olarak çökertirler iyi bir makine yoksa. Paper veya Purpur kullanmalısın. Daha sonra DDOS koruması satın alman lazım. Hem VDS'ine hem Domain ile ipni bağladığın firmaya. Örneğin: CloudFlare. Buradan da koruma almalısın. Sunucu için bot koruması istiyorsan AntiBot gibi eklentiler işini görecektir. Diğer açıkları kapatmak istersen MultiverseCore-Fix, Velocity Gibi eklentiler işini görecektir. İşinize yarayan bilgi verebildiysem ne mutlu bana! Elmas atmayı unutmayınn :)))

Öncelikle Spigot vesaire kullanma spigot'un çok fazla açığı var direkt olarak çökertirler iyi bir makine yoksa. Paper veya Purpur kullanmalısın. Daha sonra DDOS koruması satın alman lazım. Hem VDS'ine hem Domain ile ipni bağladığın firmaya. Örneğin: CloudFlare. Buradan da koruma almalısın. Sunucu için bot koruması istiyorsan AntiBot gibi eklentiler işini görecektir. Diğer açıkları kapatmak istersen MultiverseCore-Fix, Velocity Gibi eklentiler işini görecektir. İşinize yarayan bilgi verebildiysem ne mutlu bana! Elmas atmayı unutmayınn :)))
Ha birde Packet Limiter kullanmanı çok tavsiye ederim işine yarayabilir.

MultiverseCore-Fix eklentisine gerek yok MultiverseCore güncellemelerine bakabilirsiniz.

Aegis satın alabilirsin.
LPX satın alabilirsin.
Sunucular arasında SpigotGuard kurabilirsin.
Kendi eklentimiz olan SGuard kurabilirsin.
Site içinse CF kullanabilirsin.

Hile koruması olarak tamamen Matrix öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl