Çözüldü Minecraft sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ali_ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali_ali

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Ali
Merhaba ben box pvp sunucusu açmak istiyorum
- ilk olarak minecraft sunucumu hangi Server üzerinden aççıcam oyuncu sayısı 50 - 300 hangi siteden nerden açmalıyım hangi paketi almalıyım
- sunucuya wep sitesi ilk başta çok profesyonel olması gerekmiyor ücretsiz varsa ücretsiz ücretlidir bilgi alabilirim
- sunucu puliginleri ne olmalı box pvp
Yardım ederseniz çok sevinirim deneyiminiz arsada tavsiyeler açığım

- ilk olarak minecraft sunucumu hangi Server üzerinden aççıcam oyuncu sayısı 50 - 300 hangi siteden nerden açmalıyım hangi paketi almalıyım
- sunucuya wep sitesi ilk başta çok profesyonel olması gerekmiyor ücretsiz varsa ücretsiz ücretlidir bilgi alabilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
site için burası gayet iyi tr de şuan ücretsiz destek veren 1 yıllık bakabilirsin
paket alıcaksan sunucu pluginleri içinde oluyor düzenlemek eklemek istersen eklersin

Merhaba kişisel olarak bir hosting önerisi yapamam. Websitesi olarak başlangıç istiyorsanız ücretsiz olarak zonely.gen.tr kullanabilirsiniz. Profesyonelleştikçe LeaderOS'e geçiş yapabilirsiniz. Sunucu eklentilerine gelecek olursak YouTube üzerinde boxpvp ile ilgili çeşitlice videolar bulabilirsiniz. Eğer isterseniz size bir eklenti listesi de atabilirim.

Merhaba,

Box PvP sunucusu açmayı planlıyorsanız, 50-300 oyuncu kapasitesi için Birsunucum’un 32GB RAM’li R9 modelini öneririm. Yüksek performans ve düşük gecikme sağlar.

Web sitesi için başlangıçta LeaderOS gibi ücretli ve kolay kullanımlı platformlar yeterli olacaktır. Oyuncu kayıtları, duyurular ve tanıtım için ideal.

Box PvP sunucunuzda kullanabileceğiniz temel plugin’ler:

• EssentialsX (temel komutlar ve yönetim)
  • WorldEdit / WorldGuard (harita düzenleme ve koruma)
  • ClearLag (performans artırma)
  • Multiverse (birden fazla dünya yönetimi)
  • BoxPvP plugin (PvP alanları ve savaş sistemi)

Ekstra olarak, PvP arenaları, ödüllü etkinlikler ve liderlik tabloları ile oyuncu deneyimini geliştirebilirsiniz. Tanıtım için forumlar, sosyal medya ve Discord sunucuları kullanabilirsiniz.

Başarılar!

Server nerden açmalıyım sence
İlk sunucu paketi satın almalısın veya bi yerden bulmalısın tabi güvenilir yerlerden sonra direk VDS alma ilk paketi kendin için editlemen gerek ve güncelleme ihtiyacın varsa plugin eklersen diye bir ufak bir edit VDS al yada kendi bilgisayında aç sunucyu editle

eğer pluginlere para vermeye razıysan essentialsx yerine cmi alabilirsin. küçük bir sunucu açacaksan essentialsx kullanabilirsin ama

Merhaba kişisel olarak bir hosting önerisi yapamam. Websitesi olarak başlangıç istiyorsanız ücretsiz olarak zonely.gen.tr kullanabilirsiniz. Profesyonelleştikçe LeaderOS'e geçiş yapabilirsiniz. Sunucu eklentilerine gelecek olursak YouTube üzerinde boxpvp ile ilgili çeşitlice videolar bulabilirsiniz. Eğer isterseniz size bir eklenti listesi de atabilirim.
Atarsan çok sevinirim abim

Dilerseniz discord Üzerinden daha detaylı yardımcı olabilirim. discord: realmrbyte

Dilerseniz discord Üzerinden daha detaylı yardımcı olabilirim. discord: realmrbyte
bilgiseyarıma format attımda şuanda ayarlamdım telefondanda inirmemiştim burdan yazabilirsen çok sevinirim

Merhabalar @MrByte ,

Yardımı Discord vb. platformlar yerine forum üzerinden sağlamanız, hem sürecin daha şeffaf ilerlemesine hem de benzer sorun yaşayan diğer üyelerin de faydalanmasına yardımcı olacaktır. Bu sayede topluluk adına daha kalıcı ve faydalı bir kaynak oluşturulmuş olur.

Saygılarımla,
Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Bide box pvp uygun klan plugini biliyotmusunuz

Hocam BoxPvP sunucularıyla ilgilnemekteyim tavsiyelerim bunlardır;

Nodesty kullanmanı tavsiye ederim. (Almanya Lokasyon) İnternet ve MSPT değerleri harika.
Crafter.net.tr üzerinden 1 aylık lisans ücretsiz sağlanılıyor. Deneyebilirsiniz. (Shopier,Paytr,İyzico,Stripe,Xsolla vs. destekliyor.)
Önemli olanlar WorldEdit,WorldGuard,Shopkeepers,Catamines,DeluxeMenus,TAB,LuckPerms... Bu şekilde gider.

İyi Günler Dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl