Çözüldü Minecraft Sunucusu Projesi <|> Sizce Hangi Tür Sunucu Açmalıyım ?

Minecraft Sunucusu Olarak Hangi Tür Sunucu Açmalıyım ?

• Skyblock

Oy: 4 33,3%
  • Survival

Oy: 1 8,3%
  • Faction

• Creative

• Prison

Oy: 3 25,0%
  • RPG

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freeder

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
49
Minecraft
Aswider
Facebook
Ephelos
X
Ephelos

Discord:

Aswider#0666

loading.png
Merhabalar, öncelikle konumuza hoşgeldiniz arkadaşlar bu konumuz da ,
Projeleştirmek istediğim bir iş var fakat karar veremedim ve burada devreye siz giriyorsunuz.
Aylar sonra tekrar bu ortama geri döndüm ve tekrar iz vermeye geldim.

çzg.gif

Minecraft oyun sunucusu açmak istiyorum dostlar.
F
akat ne tür açsam diye kararsız kaldım ve sizlere danışmak istiyorum.
Sizce hangi tür sunucu açmalıyım önerilerinizi , tavsiyelerinizi , fikirlerinizi alabilir miyim ?
Amacım ise ortam kurmak eğlence eğlenme sağlamakta var.
Fakat bununla bitmiyor yapacağım bu projede şunlar vardır ,
Kaliteli bir sunucu yapıp yenilikli ve güzel içerikler ekleyip herkesten farklı olmak sizlere ve gerçek hissiyat sunmak.
Sizler bana önerilerinizi yapar mısınız başlangıç olarak nasıl başlayım bu projeye ?
çzg.gif

SİZECE BAŞLANGIÇ HANGİSİ OLSUN ?
Skyblock
Survival
Faction
Creative
Prison
RPG
çzg.gif

bana göre olan oyunları değiştirerek veya olabildiğince iyisini yaparsan her türlü oyun güzel olabilir fakat şöyle bir şey var ki creativeyi gibi şeyleri ne kadar geliştirebilirsin ben mmorpg türünü çok severim savaşlı görevli gerçekci oyunu fakat burda rpg diyince ortaya kötü rpgde çıkartabilirsin iyide çıkartabilirsin sen hangisini en iyi şekilde yapabiliyorsan onu yap önemli olan ne kadar özgün güzel sistemler olduğudur factionu normalde sevmem fakat arkadaşım çok güzel şeyler yaptığı için sevdim

eğer yukarıyı okumakda üşenirsen kısaca bi özet geceyim: hangisini daha iyi yapabiliyorsan(yani o oyunda özgün fikirlerin varsa ne kadar yenilikci gibisinden) onu yap

Prison ya da RPG açabilirsin. Diğer oyun türleri (Skyblock, survival vs.) piyasada 300 tane sunucusu var.

Ay yok prison mrison açmayın :D
Denemem oldu, ortakla ne kadar çabalarsak çabalayalım ne kadar özel eklentiler sistemler yazarsak yazalım tutmuyor hocam millet alışık skybloğa factiona. RPG de aynı şekilde, ciddi derecede domine edecek şekilde reklam yaparsanız anca.

Eğer bütçeniz ciddi manada yüksekse bu işlere girin, zira çok fazla sunucu var EmreSHN'in dediği gibi, gölgelerinde kalırsınız.

bana göre olan oyunları değiştirerek veya olabildiğince iyisini yaparsan her türlü oyun güzel olabilir fakat şöyle bir şey var ki creativeyi gibi şeyleri ne kadar geliştirebilirsin ben mmorpg türünü çok severim savaşlı görevli gerçekci oyunu fakat burda rpg diyince ortaya kötü rpgde çıkartabilirsin iyide çıkartabilirsin sen hangisini en iyi şekilde yapabiliyorsan onu yap önemli olan ne kadar özgün güzel sistemler olduğudur factionu normalde sevmem fakat arkadaşım çok güzel şeyler yaptığı için sevdim

eğer yukarıyı okumakda üşenirsen kısaca bi özet geceyim: hangisini daha iyi yapabiliyorsan(yani o oyunda özgün fikirlerin varsa ne kadar yenilikci gibisinden) onu yap
Merhaba , @_OnePage_ Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
MMO-RPG Sunucusu kurmak benim ana işimdir ilk sunucumu RPG açmıştım tutulmuştu.
Evet haklısınız Maalesef ki TR'de güzel bir RPG Sunucusu göremedim şuanlık piyasada yok.
Ben genel olarak herşeyi yapabilirim yani kısıtlamam yoktır 8 yıldır bu piyasadayım.
RPG ciddi anlam da çok iyi ve profesyonelce yapa biliriz fakat zamanımızı alır ekibimizin ama yaparız açarız.
Cidden de sağlam MMO-RPG Olur ve minecraftın için de oyun olarak düşünürsünüz o kadar garanti veriyorum.
Plugin skrtipt java bilgilerim mevcuttur ve yazılım işinin üniversitesini okuyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Prison ya da RPG açabilirsin. Diğer oyun türleri (Skyblock, survival vs.) piyasada 300 tane sunucusu var.
Merhaba @EmreSHN ilk olarak yorumunuz için teşekkürler.
Evet her vds , makina alan direkt olarak klasik 3 oynu açıyor skyblock survival faction.
Bunun farkındayım ve bu yüzden klasik bir sunucu değil de farkındalık yaratan bir sunucu olmayı planlıyoruz.
RPG fikri de olabilir tavsiyen için teşekkür ederiz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ay yok prison mrison açmayın :D
Denemem oldu, ortakla ne kadar çabalarsak çabalayalım ne kadar özel eklentiler sistemler yazarsak yazalım tutmuyor hocam millet alışık skybloğa factiona. RPG de aynı şekilde, ciddi derecede domine edecek şekilde reklam yaparsanız anca.

Eğer bütçeniz ciddi manada yüksekse bu işlere girin, zira çok fazla sunucu var EmreSHN'in dediği gibi, gölgelerinde kalırsınız.
Selam, @KardasLand yorumunuz için teşekkür ederiz .)
Biz işimizi ciddiye verecek kadar adadık bu yola çıktık ,
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bütçe sıkıntımız yoktur para müim değildir.

Son düzenleme:
Faction, Prison, RPG açarsan daha iyi olur skyblock ve survival sunucuları çok var ama tutturmak istiyorsan prison seçme çünkü türk oyuncuları prison oyun türüne pek alışık değil.

Türkiye'de Skyblock sunucusu yok SKYBLOCK sunucusu açmanızı öneririm (Bakın skyblock kelimesinin önünde birşey yazmıyor).

Faction, Prison, RPG açarsan daha iyi olur skyblock ve survival sunucuları çok var ama tutturmak istiyorsan prison seçme çünkü türk oyuncuları prison oyun türüne pek alışık değil.
Öneriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim .)

Survival sunucusu açabilirsiniz. Fazla zorlaştırmadan, orta seviyede. Tutacağını düşünüyorum.

Kim ne derse desin sunucuyu tutturmak istiyorsan kitlenin uzun zamandığır oynadığı op sky fc türü oyunlar açmalısın.

Önüne gelen skyblock sunucusu açmaya başladı artık , siz bir farklılık yapıp survival açabilirsiniz

diğerlerinden farkı yoksa açma sunucuyu bence sadece para israfı olur ama güzel farkları olcaksa skyblockda açarsın opskynlockda herşey olur bence

diğerlerinden farkı yoksa açma sunucuyu bence sadece para israfı olur ama güzel farkları olcaksa skyblockda açarsın opskynlockda herşey olur bence
Merhaba, @KanedgyBO değerli yorumunuz için teşekkürler .)
biz buraya farkındalık yaratmaya yenilik yaratmaya gelmekte bulunuyoruz.
Çünkü piyasayı biliyoruz ki maalesef hep aynı şeyler ve klasik şeyler mevcuttur.
Biz buraya herkesten farklı olmaya geldik konuda da belirttiğim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl