Çözüldü Minecraft sunucusu paytr vergi sistemi nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quzsweety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quzsweety

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
OlmazBeGuzelim

Discord:

despinnaa

Merhaba minecraft sunucusu açıyorum "kredi" İsimli para birimi olucak buda gerçek parayla alınacak paytr sistemi onaylanırsa paytr otomatik vergileri veriyormu

Canlı desteklerine sorabilirsin ve paytr zor kabul eder başvuruları önerim başlangıc olarak shipy

Merhaba minecraft sunucusu açıyorum "kredi" İsimli para birimi olucak buda gerçek parayla alınacak paytr sistemi onaylanırsa paytr otomatik vergileri veriyormu
Sunucu sistesini adam akıllı yaparsan paytr hertürlü kabul ediyor 5 kere demo sitesi açtım 5 ide kabul gördü bazen uzun sürebiliyor sadece.

Birde ucuza domain nereden alabilirim

com.tr net.tr de olur problem değil ama yeterki ucuz olsun

ben shopier ile başladım ve gayet güzeldi her hafta çarşamba günü para hesabıma otomatik yatıyordu fakat tek sorunu wp desteklerinde çok bot mesajları var ama paytr ye gelirsek arkadaşların dedikleri gibi çok zor kabul görüyor bunu en minimalize çekmek içinde sitende ceo ayarlarını güzelce ayarlaman lazım ürünlerini + hakkında bölümünü + kuralları vb hoş ve anlayışlı bir dilde doldurman lazım ben sunucum için 4 kere başvuru attım 4 tanesini red 5.de artık onayladılar şimdiden başarılar ama başlangıc için shopier her zaman en iyisi

Söyliyimde paytr de bişe satıyorsanız paytr kendi komisyonunu alır vergi levhası çıkatmanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl