Minecraft sunucusu kuracağım. Ama hiç bir bilgim yok ne yapmalıyım?

Bilal Bera

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
72
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

İyi forumlar

Survival sunucusu kurmak istiyorum. (eğer öneriniz varsa başka sunucuda açarım.) Ancak survival sunucusu kurmak için hiç bir bilgim yok. Ne yapmalıyım?
Şuan VDS alamam. O yüzden zorunlu ücretsiz hostingden açacağım sunucuyu.
Sunucunun sürümünü 1.20.1 yapmayı düşünüyorum (ViaVersion kullanacağım)

Herhangi bir bilgi hertürlü işime yarayacaktır şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ücretsiz bir hosting ve 0 bilgi ile sadece arkadaşların arasında takılabileceğin sunucu açabilirsin. Bunu herkese açık bir sunucu olarak düşünüyorsan hiç açmamalısın.

Ücretsiz bir hosting ve 0 bilgi ile sadece arkadaşların arasında takılabileceğin sunucu açabilirsin. Bunu herkese açık bir sunucu olarak düşünüyorsan hiç açmamalısın.
aslında birkaç plugin bilgim var. (Skript, DeluxeMenus, World Edit, World Guard İtemEdit İtemTag vb.) Ama ne kadar işime yarar bilemiyorum
zaten sadece boxpvp yapmayı biliyorum eğer olmazsa boxpvp açacağım maalesef

Bilgin yoksa ve bütçende yoksa sen takıl aternostan arkadaşlarınla sw aç tavsiyem budur.

Bilgin olabilir ancak bütce yoksa girme bu işe asla tavsiye etmem

Maksimum 5 oyuncu lagsız oda olursa
Bedava Website host ise Vip alınca sunucuya gitmez girme bence

İyi forumlar

Survival sunucusu kurmak istiyorum. (eğer öneriniz varsa başka sunucuda açarım.) Ancak survival sunucusu kurmak için hiç bir bilgim yok. Ne yapmalıyım?
Şuan VDS alamam. O yüzden zorunlu ücretsiz hostingden açacağım sunucuyu.
Sunucunun sürümünü 1.20.1 yapmayı düşünüyorum (ViaVersion kullanacağım)

Herhangi bir bilgi hertürlü işime yarayacaktır şimdiden teşekkürler.
Kedi adam bence arkadaş ortamın varsa şuanlık arkadaş ortamı ile takılabilicek güzel modlar kurup beraber oynayabileceğiniz modlar oynarsanız daha güzel olur sunucu işine girersen içinden çıkamazsın ama arkadaş ortamı ile kendini yavaş yavaş alıştıra alıştıra görerek Yapay zekadan yada youtube üzerinden videolara bakınarak iyi yerlere gelebilirsin

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl