Bulundu Minecraft Sunucusu İçin Yetkililer Aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan Uluksar

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
PythonEmirhan

Discord:

emirhanulksr

Merhaba MC-TR Forumu üyeleri,

Biz bir Minecraft sunucusu açtık fakat henüz hiç bir şeyi hazır değil yalnızca güçlü bir sunucumuz var ve sunucu aktif durumda. Sunucunun yönetim ekibini oluşturmak için yetenekli ve sorumluluk sahibi kişilere ihtiyacım var. Finans anlamında hiç bir problemimiz yok tamamen tüm finans şirket tarafından karşılanacaktır, sunucu yönetimi ve moderasyonu konusunda deneyimli ve özverili ekip üyelerine ihtiyacım var.

Aranan Pozisyonlar:
  • Adminler
  • Moderatorler
  • Pluginer
  • Rehberler
Gereksinimler:
  • Minecraft ve sunucu yönetimi konusunda deneyimli olmak
  • İyi iletişim ve problem çözme becerilerine sahip olmak
  • Sunucunun gelişimine katkı sağlamak için önerilerde bulunmak
Eğer bu pozisyonlardan herhangi birinde kendinizi yetkin hissediyorsanız, lütfen bu konuya yanıt bırakarak veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçin. Detaylı bilgi ve başvuru için bana ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler!

Merhaba MC-TR Forumu üyeleri,

Biz bir Minecraft sunucusu açtık fakat henüz hiç bir şeyi hazır değil yalnızca güçlü bir sunucumuz var ve sunucu aktif durumda. Sunucunun yönetim ekibini oluşturmak için yetenekli ve sorumluluk sahibi kişilere ihtiyacım var. Finans anlamında hiç bir problemimiz yok tamamen tüm finans şirket tarafından karşılanacaktır, sunucu yönetimi ve moderasyonu konusunda deneyimli ve özverili ekip üyelerine ihtiyacım var.

Aranan Pozisyonlar:
  • Adminler
  • Moderatorler
  • Pluginer
  • Rehberler
Gereksinimler:
  • Minecraft ve sunucu yönetimi konusunda deneyimli olmak
  • İyi iletişim ve problem çözme becerilerine sahip olmak
  • Sunucunun gelişimine katkı sağlamak için önerilerde bulunmak
Eğer bu pozisyonlardan herhangi birinde kendinizi yetkin hissediyorsanız, lütfen bu konuya yanıt bırakarak veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçin. Detaylı bilgi ve başvuru için bana ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler!
Sunucunuza özel plugin paketi geliştirmemiz için veya mevcut hazır paketlerimi incelemek isterseniz

Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl