ikincielkralliklariseth
minecraft türkiye şuandaMinecraft sunucusu tüm sunucular gibi aynı sistemlerle sunucu açmak mı yoksa Daha önce yapılmamış sistemlerle öncekilerden her konuda farklı sunucu açmak mı daha çok aktiflik sağlar.
logk_shadow
minecraftta şuanda hali hazırda olan bilinen sistemlerle oyuncuları oynatabilirsin oyuncular yenilik gördüğünde ekstra ilgi göstermiyo türkiyede. Benim gözümde yenilik getirmek sunucunuzun daha çok konuşulması ve örnek gösterilmesini sağlar oyuncuların yeniliği pek takcağını sanmıyorum.Minecraft sunucusu tüm sunucular gibi aynı sistemlerle sunucu açmak mı yoksa Daha önce yapılmamış sistemlerle öncekilerden her konuda farklı sunucu açmak mı daha çok aktiflik sağlar.
Rangna13
şu anda türkiye yenilik yapan nerdeyse hiç bir sunucu yok herkes bir oyun modunun üstüne yenilik sayılmayacak sistemler getiriyor mantıken doğru yenilik sayılır ama türkiye sunucularında daha çok yeni bir oyun modu lazım bir oyun modunun üstüne ekleme değilminecraftta şuanda hali hazırda olan bilinen sistemlerle oyuncuları oynatabilirsin oyuncular yenilik gördüğünde ekstra ilgi göstermiyo türkiyede. Benim gözümde yenilik getirmek sunucunuzun daha çok konuşulması ve örnek gösterilmesini sağlar oyuncuların yeniliği pek takcağını sanmıyorum.
logk_shadow
yeni bir oyun modu sunucular için gereksiz bir risk oyuncuların oynayıp oynamayacağını bilemiyorlar o yüzden geliştirmiyorlarşu anda türkiye yenilik yapan nerdeyse hiç bir sunucu yok herkes bir oyun modunun üstüne yenilik sayılmayacak sistemler getiriyor mantıken doğru yenilik sayılır ama türkiye sunucularında daha çok yeni bir oyun modu lazım bir oyun modunun üstüne ekleme değil
Rangna13
ya tutarsaya gidecek iş işte ama bu tür oyun modlarının uzum ömürlü olacağını sanmıyorum kaç yıldır minecraft oynuyorum yavaş yavaş bayıyor insanı bir kaç sunucu risk almak zorunda benceyeni bir oyun modu sunucular için gereksiz bir risk oyuncuların oynayıp oynamayacağını bilemiyorlar o yüzden geliştirmiyorlar
amoreas
logk_shadow
sıradan bir sunucu açsak 20 tane sunucuyla aynı olsun reklamı verdikten sonra her türlü oynanıyo o yüzden zaten sunucular gelişemiyo oynandığı için geliştirmiyorlarTürkiyede oyuncuları saymazsanız az bilinen bir çok güzel sunucu var +100 oynanan, piyasa çok güzel aslında. Eskilik mi yenilik mi tartışılır bu tamamen sunucu kitlesine bağlı yani birisinin yenilikçi ol demesi pek önemli olmayabilir. Bu soruyu aslında oyuncularına sorman lazım
Aynı olarak bir sunucu açmak tamamen saçmalık benim gözümde çünkü senin açacağın sunucudan en az 10 tane daha var neden senin sunucunda oynasın oyuncu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!