juratempest
bergis_3
LeaderOS önerimdir yıllardır kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim piyasanın en iyisi oldugundan emin olabilirsiniz.Merhaba minecraft sunucusu açacağım fakat güzel temalı ve fiyatına uygun bir website programı arıyorum. Leaderos minexon gibi örnekler buldum ama hangisini önerirsiniz
efesoroglu
Selam, ilgilenirsen Crafter'ı kullanabilirsin. DM mesaj atarsan bilgi verebilirim.Merhaba minecraft sunucusu açacağım fakat güzel temalı ve fiyatına uygun bir website programı arıyorum. Leaderos minexon gibi örnekler buldum ama hangisini önerirsiniz
mashe1337
Açık Kaynak kodlu olduğu için ve bedava olduğu için: crafter.net.trMerhaba minecraft sunucusu açacağım fakat güzel temalı ve fiyatına uygun bir website programı arıyorum. Leaderos minexon gibi örnekler buldum ama hangisini önerirsiniz
Crafter bedava değil ve sadece teması açık kaynak kodluAçık Kaynak kodlu olduğu için ve bedava olduğu için: crafter.net.tr
Ama eğer 1 senelik denemek istersen ve kaliteli bir şeyler arıyor isen: Zonely.
mashe1337
Crafter bedava değil ve sadece teması açık kaynak kodlu
Zonely, minexon ve leaderos gibi daha php 7.4 den çıkamayan scriptleri kimsenin önermemesi lazım zatenzonely önermem magaza kısmında tasarımlar oturmuyor bile
mashe1337
Sitede yazanlara göre söylemiştim. Eğer güncel durumu böyle değilse verdiğim bilgiden dolayı üzgünüm.. :)eski bu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!