Rehber Minecraft sunucusu için üye nasıl bulabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

Merhabalar, ben yakın zamanda bir emek skyblock sunucusu açıcam. Sunucunun iyi bir aktiflik görmesi için neler yapabilirim ? Görüşlerinizi merak ettim.

1.
2.
3.

Olarak yazarsanız sevinirim.

Sunucunun güzel sistemli, lagsız ve oyunculara oynarken sıkıntı yaratmaması lazım ve reklam. Reklam verirsen güzel sunucu çok çok iyi olmasa da bir kitleye ulaşırsın.

Sunucunun güzel sistemli, lagsız ve oyunculara oynarken sıkıntı yaratmaması lazım ve reklam. Reklam verirsen güzel sunucu çok çok iyi olmasa da bir kitleye ulaşırsın.
En az 20 sistem ekledim ve daha eklemeye çalışıyorum. Aklıma sistem gelse yapıcam fakat gelmiyor. Lag ve sıkıntıları oyuncular dert etmesin :). Reklam nerelere verebilirim ? İlk başta buraya vereceğim zaten :).

En az 20 sistem ekledim ve daha eklemeye çalışıyorum. Aklıma sistem gelse yapıcam fakat gelmiyor. Lag ve sıkıntıları oyuncular dert etmesin :). Reklam nerelere verebilirim ? İlk başta buraya vereceğim zaten :).
youtuberlere olabilir

Facebook, instagram sayfalarına reklam verebilirsin cidden gelen oluyor baya ucuz da oluyor diye biliyorum.
Facebook ve İnstagram mı ? yaşıyorlar mı oralar :D Önerebileceğin yeri varmı Facebook un ve İnstagram ın ?

Reklam verebilirsin. Twitch, nimo tv vb. platformlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl