Minecraft sunucusu için PvP koruması nasıl yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zDizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zDizzy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
zDizzy

Discord:

zDizzy

Ben Minecraft BoxPVP sunucumda oyunculara başlangıç koruması olarak PvPManager'dan koruma verdim, ancak AdvancedPortal ile yaptığım Nether portalından geçince koruma sürelerinin bitmesini istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa çok iyi olur!

beyler kimsemi bilmiyo

Skript İle Yapabilirsin Nether Portalından Geçince Korumayı Devredışı bırakıcak şekilde PVPManager da oyuncunun korumasını manuel admin olarak kopatma kodu var ise skript ile yazayım

Ben Minecraft BoxPVP sunucumda oyunculara başlangıç koruması olarak PvPManager'dan koruma verdim, ancak AdvancedPortal ile yaptığım Nether portalından geçince koruma sürelerinin bitmesini istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa çok iyi olur!
PvPManageri bilmem de PvP koruması olarak bir arkadaşımın yaptığı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini öneririm.

Skript İle Yapabilirsin Nether Portalından Geçince Korumayı Devredışı bırakıcak şekilde PVPManager da oyuncunun korumasını manuel admin olarak kopatma kodu var ise skript ile yazayım
Ben üzerinde baya calıstımm script deneim yapamadim ama yapabilirsen
scriptle çok iyi olur ve o bahsettigin admin kodu dediğin scriptle mesela /newbie disable %player% mesela bu kodu konsola gonderecek gönderecek bi script yazsan olamazmi ?

Son düzenleme:
Paladin ac veya diğer paralı manual anticheatleri kullanabilirsin. Ya da .123 yazdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl