Çözüldü Minecraft Sunucusu İçin Oyuncu Kitlesi Oluşturma ve Tanıtım Tavsiyeleri Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RenderOyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RenderOyuncu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
Apucidd

Discord:

Xquern

Merhabalar arkadaşlar,

Sizlerden bir konuda tavsiye almak istiyorum. Minecraft’ın son sürümünde aktif olarak çalışan bir sunucum var. Başlangıç hedefimiz ortalama 30 online oyuncuya ulaşmak.

Ancak bu oyuncu kitlesini nasıl oluşturabileceğim konusunda kararsızım. Özellikle:
- Hangi reklam yöntemlerini kullanmalıyım?
- Sunucu tanıtımını en etkili şekilde nerelerde yapabilirim?
- Kalıcı ve aktif bir oyuncu kitlesi nasıl oluşturulur?

Bu konuda deneyimi olan arkadaşların önerilerini ve tavsiyelerini duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler 🙂

1. Instagramda keşfete düşecek içerikler oluşturmak garanti 1. sıradadır.
2. YouTube veya başka platformlarda minecraft içerikleri üreten kişilere reklam vermek. Bedrock kafese hapsettim vb. küçük yaşlı oyuncular genelde burdan geliyor.

Şahsen ben bi sunucuda oynayacak olsam direk araştırmak için popüler kanallara veya keşfetteki sunuculara giriyorum. Forum üzerindeki sunucuların neredeyse hiçbirine girmedim :d (birbirinin replikası veya özensiz konu tasarımı olanlar)

Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar,

Sizlerden bir konuda tavsiye almak istiyorum. Minecraft’ın son sürümünde aktif olarak çalışan bir sunucum var. Başlangıç hedefimiz ortalama 30 online oyuncuya ulaşmak.

Ancak bu oyuncu kitlesini nasıl oluşturabileceğim konusunda kararsızım. Özellikle:

Bu konuda deneyimi olan arkadaşların önerilerini ve tavsiyelerini duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler 🙂
Eğer ciddi bir bütçeniz varsa mc-tr gibi platformlarda reklam verebilirsiniz daha az ise sadece youtuberlar ve mc-tr basit konuları ile tanıtabilirsiniz. Konu tasarımlarınızın güzel olması hem daha çok insana ulaşmasını sağlar.

Eğer ciddi bir bütçeniz varsa mc-tr gibi platformlarda reklam verebilirsiniz daha az ise sadece youtuberlar ve mc-tr basit konuları ile tanıtabilirsiniz. Konu tasarımlarınızın güzel olması hem daha çok insana ulaşmasını sağlar.
Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkürler bütçe biraz kısıtlı

Tamtersini düşünüyorum mc-tr nin öne çıkarma sabit konu vb. özellikleri çok daha ucuz youtuberlere göre.
şuanda herkesin bildiği kanallar 20 10k dan aşşağıya fiyat vermiyor. sonuçta bu video 200 300bin kişiye gösterime giriyor

Youtuber işi boş bence özellikle canlı yayın açan youtuberlardan uzak durulmalı kitlesi sadece canlıdan canlıya gelir ne bir üye kalır nede fayda sadece anlık player spike

Güzel bir tanıtım ve çıtır bir hikaye ile yt insta reels balzach dediği gibi işe yarıyor onun dışnda sunucuda rekabet varsa 20 oyuncudan sonra bir birini çekiyor illa

mMerhabalar arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler 🙂

Hangi reklam yöntemlerini kullanmalıyım?
- Youtube, İnstagram, Mc-TR vb yerlerde reklam yapabilirsin

Sunucu tanıtımını en etkili şekilde nerelerde yapabilirim?
-
Mc-TR üzerinden yapabilirsin faydasını görebilirsin

Kalıcı ve aktif bir oyuncu kitlesi nasıl oluşturulur?
- Düzenli etkinlikler ve aktif yetkililer ile oyuncu sayısını yüksek tutabilirsin

Youtuber işi boş bence özellikle canlı yayın açan youtuberlardan uzak durulmalı kitlesi sadece canlıdan canlıya gelir ne bir üye kalır nede fayda sadece anlık player spike

Güzel bir tanıtım ve çıtır bir hikaye ile yt insta reels balzach dediği gibi işe yarıyor onun dışnda sunucuda rekabet varsa 20 oyuncudan sonra bir birini çekiyor illa
Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkürler rekabet olarak para ödüllü sistemler ve ekonomi olarak rekabet durumu var şu anda sunucuda

Hangi reklam yöntemlerini kullanmalıyım?
- Youtube, İnstagram, Mc-TR vb yerlerde reklam yapabilirsin

Sunucu tanıtımını en etkili şekilde nerelerde yapabilirim?
- Mc-TR üzerinden yapabilirsin faydasını görebilirsin

Kalıcı ve aktif bir oyuncu kitlesi nasıl oluşturulur?
- Düzenli etkinlikler ve aktif yetkililer ile oyuncu sayısını yüksek tutabilirsin
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl