Minecraft Sunucusu Ekip Toplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRVODK4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.083
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRVODK4

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
44
Minecraft
MRVODK4

Discord:

Thoujin#9545

Açacak olduğum minecraft sunucusu için her türlü yardımcı olabileceğini düşünen insanlar arıyorum
Discord: Patron Tavuk#3531

Son düzenleme:
Projenizin büyüklüğü nedir ?

Yetkililer herhangi bir ücret alıcaklar mı yada bir kazançları olacak mı veya neden sizin sunucunuzda yetkili olsunlar ?

Daha sizi veya sunucuyu tanımadan bir insanın yardım etmek istemesi garip. Kendinizi veya projenizi birazda olsa tanıtır mısınız?

Daha sizi veya sunucuyu tanımadan bir insanın yardım etmek istemesi garip. Kendinizi veya projenizi birazda olsa tanıtır mısınız?
ufaktan başlayan bir sunucu açmayı planlıyorum iletişime geçip anlaşabiliriz

Ufak çaplı dediğini zaten yukarıda görebilirsin, amacı sanırsam küçükten bu işlere yatkınlık eylemek ve gelişmek. Bu yüzdende birlikte hem keyfi, hem de gelişme amacı güden bir takım toplamak. Gereksiz üstüne gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum...

Başarılar. Umarım aradığınız ekip arkadaşlarını bulursunuz. Bu konuyu forumda sunucu yetkili alımları kısmında açarsanız daha iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl