xcrawel
Thoujin#9545
ufaktan başlayan bişey ufak bütçeli ve basittenProjenizin büyüklüğü nedir ?
keyfi olarak ya da ne kazanırsak duruma göre paylaşabilirizYetkililer herhangi bir ücret alıcaklar mı yada bir kazançları olacak mı veya neden sizin sunucunuzda yetkili olsunlar ?
Thoujin#9545
ufaktan başlayan bir sunucu açmayı planlıyorum iletişime geçip anlaşabilirizDaha sizi veya sunucuyu tanımadan bir insanın yardım etmek istemesi garip. Kendinizi veya projenizi birazda olsa tanıtır mısınız?
Ufak çaplı dediğini zaten yukarıda görebilirsin, amacı sanırsam küçükten bu işlere yatkınlık eylemek ve gelişmek. Bu yüzdende birlikte hem keyfi, hem de gelişme amacı güden bir takım toplamak. Gereksiz üstüne gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum...Daha sizi veya sunucuyu tanımadan bir insanın yardım etmek istemesi garip. Kendinizi veya projenizi birazda olsa tanıtır mısınız?
Thoujin#9545
başarılar
eyvallah teşekkürlerBaşarılar. Umarım aradığınız ekip arkadaşlarını bulursunuz. Bu konuyu forumda sunucu yetkili alımları kısmında açarsanız daha iyi olabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!