Minecraft Sunucusu Açmak Mantıklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EEnsar_TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 256

Minecraft Sunucusu Açmak Mantıklı mı? [805 lira yillik]

• Mantıklı

Oy: 3 37,5%
  • Mantıklı Değil

Oy: 5 62,5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EEnsar_TR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
EEnsar_TR

Discord:

EEnsar_TR

Arkadaslar hosting bakarken yillik 805 liraya sunucu kiralayabilecegimi ogrendim sizce?

Arkadaslar hosting bakarken yillik 805 liraya sunucu kiralayabilecegimi ogrendim sizce?
Yıllık hangi hosting 805 TL ye işinize yarar bir VDS verir bilmiyorum. Günümüzde bile 1000 TL ye başlangıç seviyesinde VDS ler bulunurken 805 TL yıllık dolandırıcılık gibime geliyor.

Yıllık hangi hosting 805 TL ye işinize yarar bir VDS verir bilmiyorum. Günümüzde bile 1000 TL ye başlangıç seviyesinde VDS ler bulunurken 805 TL yıllık dolandırıcılık gibime geliyor.
dolandiricilik degil
guvenli kaynak

İyi yatırımınız ve vaktiniz, ekibiniz varsa mantıklı. Piyasada birsürü sunucu var ve çoğunda hiç player yok

ekibin güzel ise bütçen sağlamsa bilginizde varsa hertürlü iş yapar ama sabır cidden gerekiyor kücük cocuk fazlasıyla var ayrıntılı yazmana rağmen aynı şeyi 50 kez tekrarlıyorlar

ekibin güzel ise bütçen sağlamsa bilginizde varsa hertürlü iş yapar ama sabır cidden gerekiyor kücük cocuk fazlasıyla var ayrıntılı yazmana rağmen aynı şeyi 50 kez tekrarlıyorlar
Yani oyunun yapısı gereği fazla çocuk olması normal fakat rehberler de bunun için var.

tabi canım sabrınız varsa hertürlü açılır

düzgün bir fikir varsa açılması her türlü mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl