Minecraft Sunucusu Acmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ItsBatin

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Batin
Minecraft Sunucusu Acmayı planlıyorum sunucu vds uzerine kurulu oldugu icin ddos korumasi gayet saglam ve destek ekibi iyi olan bi vds saglacayisi olarak keyubu dusunuyorum eger sizin bildiginiz daha iyi bir vds sagalayacisi varsa fikrinizi belirtebilirsiniz script acisindan sunucuya estetik ve guzel gorunmesi icin parali pluginler ve guzel pluginler kullanmayi dusunuyorum sunucu acarken kullanabilcegim ise yarayacagini dusuncegin pluginleri ve fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sunucu acarken yardim dokunabilcek rehberleriniz varsa okumaktan asla cekinmem.

Hosting olarak forumdaki onaylı hosting rollerine sahip firmaları tercih edebilirsiniz.

Plugin olarak lpx, vulcan pluginleri zaten fix olarak alınmalıdır. Bunun haricindeki çoğu plugin tamamen sizin isteğinize bağlı olarak değişir. İtemsadder tarzı pluginler alırsanız unutmayın bedrock kısmında sorunlar yaşama ihtimaliniz var texture uyumsuzluğundan kaynaklı olarak.

Bunlar harici ilk defa sunucu açıyor iseniz bıraktığım iki linkten temel klasik bilgileri edinebilirsiniz.

Hosting olarak forumdaki onaylı hosting rollerine sahip firmaları tercih edebilirsiniz.

Plugin olarak lpx, vulcan pluginleri zaten fix olarak alınmalıdır. Bunun haricindeki çoğu plugin tamamen sizin isteğinize bağlı olarak değişir. İtemsadder tarzı pluginler alırsanız unutmayın bedrock kısmında sorunlar yaşama ihtimaliniz var texture uyumsuzluğundan kaynaklı olarak.

Bunlar harici ilk defa sunucu açıyor iseniz bıraktığım iki linkten temel klasik bilgileri edinebilirsiniz.

Teşşekür ederim

Minecraft Sunucusu Acmayı planlıyorum sunucu vds uzerine kurulu oldugu icin ddos korumasi gayet saglam ve destek ekibi iyi olan bi vds saglacayisi olarak keyubu dusunuyorum eger sizin bildiginiz daha iyi bir vds sagalayacisi varsa fikrinizi belirtebilirsiniz script acisindan sunucuya estetik ve guzel gorunmesi icin parali pluginler ve guzel pluginler kullanmayi dusunuyorum sunucu acarken kullanabilcegim ise yarayacagini dusuncegin pluginleri ve fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sunucu acarken yardim dokunabilcek rehberleriniz varsa okumaktan asla cekinmem.
Sunucu açmak dışarıdan görüldüğü gibi kolay değildir, cebinizde sağlam bir sermaye olmalıdır. Çünkü lazım değil gibi görünsede çok fazla ücretli eklentilere ihtiyacınız olacak.

Belirlediğiniz bir bütçe var mı ?

Butcem 2000tl acma asamasinda her ay dahada fazla uzerine ekleyip devam edicem sorun degil benim icin para
Elinizde paket yoksa ve paket yaptırıcaksanız fiyatları 2000tl den fazla tutuyor bilginiz olsun. Makinalarda öyle artık eskisi gibi ucuz degil

Elinizde paket yoksa ve paket yaptırıcaksanız fiyatları 2000tl den fazla tutuyor bilginiz olsun. Makinalarda öyle artık eskisi gibi ucuz degil
2000tl aklimdan belirledim yeticegini dusundum biraz bastan paket hazirlatmak gibi dusunmedim hazir pluginler ve parali pluginleri mixleyip devam eden haftalarda parali plugin alip buyutmeyi dusundum 2000tl yaninda ayrica reklam butceside dusunuyorum sunucu acmanin kolay olmadigini biliyorum zaten 2-3 yıl gibi bi süre growtopia adli oyunda private server acmistim 60-70 online aliyordum gtpr icin iyi bi online az olsada bi deneyimim var sunucu işlerini seviyorum

Eğer kendinize güveniyor iseniz sadece paralı pluginleri kullanarak kendiniz bir sunucu oluşturabilirsiniz bu tamamen sizin yeteneğinize kalmış, kalan parayıda reklama verirsiniz. Onun dışında biraz tuzlu fiyata güzel bir hazır paket alırsanız bunun üstüne kendiniz ekleme yapıp daha güzel hale getirebilirsiniz yine kalan paraya reklam yaparsınız.

Ortalama masraflar:

VDS 1000
Kesin gerekli lan vulcan+lpx 1500(değişebilir)
Reklam 1500

Minumum 4000 TL gibi bir bütçe önerimdir. Paket yapımı olsun kendiniz yaparsanız masraf çıkmaz ancak yine özel yaptırayım derseniz + 5000 üstüne birde konu tasarımı olsun derseniz 500 oldu 9500. Hazır paket + konu tasarımı derseniz +1500 oldu 5500

Ortalama masraflar:

VDS 1000
Kesin gerekli lan vulcan+lpx 1500(değişebilir)
Reklam 1500

Minumum 4000 TL gibi bir bütçe önerimdir. Paket yapımı olsun kendiniz yaparsanız masraf çıkmaz ancak yine özel yaptırayım derseniz + 5000 üstüne birde konu tasarımı olsun derseniz 500 oldu 9500. Hazır paket + konu tasarımı derseniz +1500 oldu 5500
Sunucuya başta 1k vermek mantiksiz geliyor sunucum direk 100-200 cekmicek gereksiz bi harcama olur gibi

Sunucuya başta 1k vermek mantiksiz geliyor sunucum direk 100-200 cekmicek gereksiz bi harcama olur gibi
VPS tercih edebilirsiniz birkaç bildiğim node var 9 dolardan 32GB ram ve 6 core işlemci veriyordu depolamada 200GB civarı birşeydi tam hatırlamıyorum.. Eğer bildiğiniz bu tarz yerler varsa VPS alabilirsiniz onun dışında dediğim nodenin ismini verirsem reklam olur isterseniz discorddan ulaşın oradan atayım sunucularını birkaç tane bu tarz sunucu var onlar hakkında pek bilgim yok.

16 ramli bir VDS için başlangıç için uygun olan rakam bu bana göre. Siz daha düşük alırım derseniz fiyat düşer tabikide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl