MİNECRAFT SUNUCUSU AÇMAK İSTİYORUM ANLAYAN BAKSIN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yuqoxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Merhabalar ,
Bütçeniz Tam Olarak Ne Kadar Bilmiyorum Fakat Host Olarak Keyubu , Makine Olarak'da Başlangıç İçin 8GB Seçebilirsiniz.

1-) Reklam Yerleri Olarak MC-TR'de Ve Diğer Büyük Forumlarda reklam Verin + İmkanınız Var İse Paralı Youtuber Alın.
2-) Paketiniz Kendinize Özel Olsun Başka Sunucularda Olan Sistemler vb. Olmasın İnsanlar Farklılık İster.
3-) Paket Optimizasyonu , Paketinizi Güzel Bir Şekilde Optimize Edin.
4-) Spigot Yerine PaperSpigot Kullanın.
5-) İmkanınız Var İse Ücretli Bir Şekilde Map Yaptırın.

6-) Optimizasyon Ne İşe Yarar ? Paketinizi Ne Kadar Optimize Ederseniz Sunucunuzdaki Lag Oranı Azalacaktır. Oyuncularınıza Laglı Bir Sunucu Sunmak İstemezsiniz Herhalde.

7-) Neden PaperSpigot ? PaperSpigot Spigot'a Göre Daha Optimizedir. Çoğu Profesyonel Sunucu PaparSpigot'u Tercih Etmektedir.

Arkadaşlık İsteği Atılmıyor İsterseniz Siz Bana Atabilirsiniz Daha Detaylı Bilgi Verebilirim İyi Forumlar. Hüseyin Beyy..#0001

Bazı eklentiler gerçekten çok önemli ve bizim ülkemize göre fiyatı epey yüksek eklentiler. Önemli ve ekstra özel sistemlerinizi bir ekibe veya onaylı satıcıya ücret karşılığı yaptırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Siz sadece hayal edin, gerisini onlara bırakın. Uygun fiyata yapacaklarını düşünüyorum.

Özgün olmanız gerek artık sunucular zor tutuyor eskiye göre.

Özgün olmanız gerek artık sunucular zor tutuyor eskiye göre.
Özgün olması tek başına yeterli değil, özgün olan bir sunucuyu insanlara duyurmak gerek. Kitle oluşturmak ve elde tutmak için özgün olmak lazım.

evet kesinlikle, duyurmak için de bütçe lazım. Kısaca bütçe, ilgi, emek ve bol bol zaman lazım.

Bazı bildiklerimi size bildirmek istiyorum;

1 - Düzgün bir makine düzgün bir lokasyon seçin.
2 - Eklenti paketinizi kendiniz oluşturun veya satın alın. Alıntı paketleri düzgün bir şekilde sadece prefix olarak değil, yazıları, içerisinde ki ekonomiyi biraz değiştirebilirsin.
3 - Düzgün bir tasarım, sunucu logosu, banner'ı.
4 - Eşit, olgun, ayrımcılık yapmayan ekip arkadaşları bulmanız gerek. Yoksa "buğ beniğ banladığğ açın banımığğğğ" gibi şeylere maruz kalmayın.
5 - Bir şeyi yaparken düzgün ve zamanında yapın "20.00'da event var derseniz siz bunu 20.10'na ertelemeyin." Her zaman disiplinli çalışın. Hata affetmeyen birisi olacaksınız.
6 - Sürekli güncelleme getirmeye çalışın, oyuncuların gözüne girmeye çalışın.
7 - Paranıza kıyın, para olmadan bir şey yapılmıyor bu devirde maalesef.
8 - Pat diye sunucu açmayın. Her şeyi öğrenmeye çalışın.

Bunları yaparsanız zaten, her şey sizin peşinizden gelecektir. Bilmediğiniz şeyleri öğretecektir. Bir şey kazanacaksınız illa ki, sunucu açarsanız başarılar, kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl