Minecraft Sunucusu Açmak İçin Hosting Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GGT_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
KamuiTR
Çok Pahalı Bir Hosting İstemiyorum Herkes Gibi : D Ama Tabiiki Neredeyse Büyün Hosting Şirketleri Aynı Fiyatları Veriyor Ama Genede Ne Olur Ne Olmaz Ucuz Birşey Bulursanız
Yorum Kısmından Yazarsanız Sevinirim 3gb-4gb-5gb Zaten Bana Yeterli Olacaktır Kaliteli Bir Hosting Olsun Yeter.

İleri Zamanlardaki Konularda Görüşmek Üzere Sağlıcakla ^ ^

Merhaba,
konunuzu okuduğum zaman uygun fiyatlı bir firma arayışında olduğunuzu farkettim. Fiyatlarımız hem uygun olup hem de ücretsiz logo/konu tasarımı/eklenti paketi/webscript/koruma sağlıyoruz. Size her konuda destek olabilir tüm sorunlarınızı çözebiliriz.

Sizlere uygun fiyatlarla yardımcı olalım, müşterilerimiz ne istiyorlarsa onu yapıyoruz ve Dünya çapında iyi bir konumda olmak için devam ediyoruz sizi de aramız da görmek isteriz.

Websitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımla,
Govizyon
2.gif

hiç sağa sola gitme direk keyubu.com

Keyubu der susarım.

Çoğu kişininde söylemiş olduğu gibi Keyubu firmasını bende muhakkak öneririm. Gerek güvencesiyle gerekse kalitesiyle sizi sizden alıyor ;) <3

Merhabalar,

Fazla teknik bilgiye girmeden ilacınızın biz olduğunu düşünüyoruz, en ucuz fiyat üzerinden en yüksek kaliteyi sağlamaya çalışıyoruz ve nereden baksanız haftanın 7 günü 24 saati aktif bir destek görevlimiz oluyor. Bunlar haricinde konu reklamları, tasarımları, web script, plugin paketleri, gerçek saldırı koruması (40Gbit yurt içi mikrotik, 1.2Tbit yurt dışı Voxility DDoS koruması) sağlıyoruz.

Fiyat konusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, tüm müşterilerimiz ile dost şeklinde iletişim kuruyoruz ve bir sorunda ÜCRETSİZ şekilde ram arttırımı, ücretsiz ANLIK destek gibi ayrıcalıklar sağlıyoruz. :)

Minecraft sunucu fiyat listemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şuan %25'lik bir indirim kodumuz bulunuyor.
Kod:
Discord

Saygılarımızla,
Nacss Host | Her zaman daha iyisini yapıyoruz.

Son düzenleme:
Sponsor sınırı doldu iyi günler

Son düzenleme:
Hocam keyubuyu önerebilirim.

Keyubu, anadoluhost ve batihost kullandım
Anadoluhost zaten berbat
Batihostta idare eder ilk defa alanlara sanırım 1gb hediye veriyodu
Ama keyubu hem ücretsiz hem güzel keyubu seç bence

Kesinlikle BuyurHosting'i öneriyorum!
Ucuz,hızlı,güvenilir bir şekilde hizmet veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl