Bulundu Minecraft sunucusu açılacak (Ortak) (Konuyu Mutlaka Oku)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nibbsy123321

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
CanerRW

Discord:

rewind #0770

Merhaba,
Ben 21 yaşında bir girişimciyim elimde güçlü bir sunucu var i7-7700K 64GB DDR4 Ramli bu sunucumu değerlendirmek istiyorum.
Minecraft pluginlerinden javadan üst düzey anlayan varsa benimle iletişime geçsin.
Benim tek istediğim iyi bir server yapılması, aylık maddi getirisinin olması.
İlla maddi getiri olmasına gerek yok şu anlık. İlgilenen arkadaşlar Discord üzerinden iletişime geçsin benimle konuşalım.

Mimar ve rehber tarzı alımlar da var ama öncelik mimar olacak.

Discord
rewind #0770

Merhabalar kardeşim;
Ver işletsin yönetsin/kazan taktiği güzel ama şimdi bana bu tarz teklifler gelirken şunu düşündüm. Sunucu onlara ait tüm emegimi vereceğim onun için uğraşacağım sonra bir gün gelecek ve bakacağız ki kapının önündeyiz. Elimde kalsa bile dosyaları, senin yanına kâr kalıyor. :D Bu yüzden 7yıllık tecrübem ile hem sana hemde başvuru yapacak arkadaşlara özenle düşünün ve ilerleyin...

Merhabalar kardeşim;
Ver işletsin yönetsin/kazan taktiği güzel ama şimdi bana bu tarz teklifler gelirken şunu düşündüm. Sunucu onlara ait tüm emegimi vereceğim onun için uğraşacağım sonra bir gün gelecek ve bakacağız ki kapının önündeyiz. Elimde kalsa bile dosyaları, senin yanına kâr kalıyor. :D Bu yüzden 7yıllık tecrübem ile hem sana hemde başvuru yapacak arkadaşlara özenle düşünün ve ilerleyin...

Dediklerine katılıyorum. İyi bir server de öyle pat diye olmaz. O sunucuya bakan adamın da para vermesi lazım bu işlere siz sadece sunucunun parasını verseniz ne ki? Neyse başarılar.

Reklam, tasarım, koruma, paralı pluginler zor bu işler.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl