Minecraft Sunucusu Açar Gibi Discord Botu Yapmak İster Miydiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admicos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.083

Minecraft Sunucusu Açar Gibi Discord Botu Yapmak İster Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    8

Admicos

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22
Şu anda doğru düzgün gösterebileceğim bir şey yok. Hala üzerinde çalıştığım bir proje ve herkese açmam mantıklı olur mu diye önceden böyle bir şey için olan isteği görmek istiyorum.

Ankette oy verdikten sonra düşüncelerinizi yorumlara yazarsanız sevinirim.

OP Discord server is coming...

istermiydim hayır herkes elde ederse değerli olmaz :/

Hazır bot yapıcılarla zaten herkesin soluğu bot yapımında alması insanı sıktı artık. Kaliteli, farklı, yenilikçi botlar azalıyor ve onun yerine birbirinin aynısı botlar her geçen gün yapılmaya ve paylaşılmaya devam ediyor. Bence herkese açma, bu sende kalmalı. Yoksa kalite seviyes daha da düşecek.

Ne kadar zararlı olacağı düşünülse de özelleştirilebilir kolay yapımlı bir bot hazırlanması hem senin için hem de sunucu sahipleri için kolaylık olur. Eninde sonunda zaten birisi bunu çıkaracak, ben olsam ilk yapmak isterdim.

Özelleştirilebilir olursa zaten Sunucu Sahipleri, botlara kendileri özellik ekleyebilmeye başlayacaktır zamanla.

Bot yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum internetdeki botlar en iyi şekilde istediklerimi yapıyor ve ücretsiz+ kaliteli olduğu için gerek duymuyorum ee herşeyin fazlası zarar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl