Ekip Tanıtımı Minecraft sunucunuza özel eklenti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WellSetups
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WellSetups

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Onaylı Satıcı
Elmaslar
387
X
https://x.com/wellsetups

Discord:

proomp

Merhaba forum halkı,
Sunucunuz için aradığınız eklentiyi bulamıyor ve Skript kullanmak istemiyorsanız ekibimize yeni katılan @Ancienty bu konuda sizin sunucunuza özel bir eklenti kodlayabilir ve birlikte daha iyi bir geleceğe adım atabiliriz.

Yakın zamanda satışa çıkaracağımız stok eklentiler için fikir verebilir, önerilerde bulunabilirsiniz. Kendi Minecraft sunucunuza özel eklenti kodlatmak isterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza katılıp bir sipariş talebi oluşturabilirsiniz.

Discord sunucumuz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mevcut ürünlerimiz:

İstediğim eklentiyi başarıyla kısa sürede oluşturdular. WallSetups takımını özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Sadece eklenti de değil bir sürü şey aldım ve hiç birisinde sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.

İstediğim eklentiyi başarıyla kısa sürede oluşturdular. WallSetups takımını özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Sadece eklenti de değil bir sürü şey aldım ve hiç birisinde sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl