seydull2
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- seydull2
Discord:
CPMASK#1394
Merhaba,
Minecraft sunucularında Developer ve/veya Admin olarak görev alabileceğim, gelişime açık ve uzun vadeli bir projede yer almak istiyorum. Bu ilanı açmamın temel amacı; gerçek bir sunucu ortamında aktif görev alarak tecrübe kazanmak, sorumluluk almak ve CV’mi güçlendirmektir.
Önceliğim kesinlikle ücret değil. Gönüllü olarak çalışmaya hazırım. Benim için önemli olan; düzenli, ciddi ve emek verilen bir sunucuda yer alıp katkı sağlayabilmek ve kendimi bu alanda geliştirebilmektir.
Minecraft ile uzun süredir ilgileniyorum. Oyuncu olarak başladığım bu süreçte zamanla sunucuların teknik ve yönetim tarafına yöneldim. Plugin sistemleri, sunucu düzeni, oyuncu deneyimi ve performans optimizasyonu gibi konulara özellikle ilgi duyuyorum.
Kod yazmaktan çok; mevcut sistemleri alıp düzenlemek, geliştirmek ve daha profesyonel hale getirmek konusunda iyiyim. Hazır plugin paketlerini doğru şekilde ayarlayıp, sunucuya uygun ve stabil çalışacak hale getirmek benim güçlü olduğum alanlardan biridir.
Ek olarak:
Yetkimi ego için değil, sunucu düzeni ve oyuncu memnuniyeti için kullanırım. Adil ve sakin kalmaya özen gösteririm.
Bu ilan tamamen gönüllülük esaslıdır.
Herhangi bir ücret talebim yoktur.
Amacım:
Bu nedenle ücretsiz çalışmaya hazırım.
İLETİŞİM BİLGİLERİM
discord:CPMask
instagram:seydulla.062
CİDDİ UZUN VADELİ SUNUCU SAHİBLERİ ULAŞSIN ATERNOS GİBİ BASİT İŞLEMLER İÇİN ULAŞMAYINIZ LÜTFEN
Minecraft sunucularında Developer ve/veya Admin olarak görev alabileceğim, gelişime açık ve uzun vadeli bir projede yer almak istiyorum. Bu ilanı açmamın temel amacı; gerçek bir sunucu ortamında aktif görev alarak tecrübe kazanmak, sorumluluk almak ve CV’mi güçlendirmektir.
Önceliğim kesinlikle ücret değil. Gönüllü olarak çalışmaya hazırım. Benim için önemli olan; düzenli, ciddi ve emek verilen bir sunucuda yer alıp katkı sağlayabilmek ve kendimi bu alanda geliştirebilmektir.
HAKKIMDA
Minecraft ile uzun süredir ilgileniyorum. Oyuncu olarak başladığım bu süreçte zamanla sunucuların teknik ve yönetim tarafına yöneldim. Plugin sistemleri, sunucu düzeni, oyuncu deneyimi ve performans optimizasyonu gibi konulara özellikle ilgi duyuyorum.
Kod yazmaktan çok; mevcut sistemleri alıp düzenlemek, geliştirmek ve daha profesyonel hale getirmek konusunda iyiyim. Hazır plugin paketlerini doğru şekilde ayarlayıp, sunucuya uygun ve stabil çalışacak hale getirmek benim güçlü olduğum alanlardan biridir.
DEVELOPER (GELİŞTİRİCİ) YETKİNLİKLERİM
- Hazır pluginlerin kurulumu ve detaylı düzenlenmesi
- YAML / config dosyaları ile çalışma
- Rank, permission ve yetki sistemleri
- Market, kasa, ekonomi ve event sistemleri
- Plugin uyumsuzluklarını tespit etme ve çözme
- Lag ve performans sorunlarını analiz etme
- Sunucu ayarlarını optimize etme
- Versiyon uyumluluğu (plugin – sunucu sürümü)
Ek olarak:
- HTML / CSS ile site düzenleme
- Basit düzey PHP mantığı
- Discord bot ayarları ve sunucu düzeni
- Panel ve dosya yönetimi bilgisi
- Windows / temel Linux sunucu mantığı
ADMIN (YÖNETİCİ) YETKİNLİKLERİM
- Oyuncu yönetimi ve destek
- Kural takibi ve adil ceza sistemi
- Ticket / şikayet çözümü
- Yetkili denetimi
- Event ve etkinlik yönetimi
- Toxic oyuncularla doğru iletişim
- Sunucu düzenini koruma
Yetkimi ego için değil, sunucu düzeni ve oyuncu memnuniyeti için kullanırım. Adil ve sakin kalmaya özen gösteririm.
AKTİFLİK & ÇALIŞMA DÜZENİ
- Günlük düzenli aktiflik sağlayabilirim
- Uzun vadeli projelerde yer alabilirim
- Sorumluluk almaktan kaçınmam
- Verilen görevleri zamanında yerine getiririm
- Ekip çalışmasına uyumluyum
ÜCRET KONUSU
Bu ilan tamamen gönüllülük esaslıdır.
Herhangi bir ücret talebim yoktur.
Amacım:
- Gerçek sunucu tecrübesi kazanmak
- Referans oluşturmak
- CV’mi güçlendirmek
- Kendimi geliştirmek
- Daha büyük projelere hazırlanmak
Bu nedenle ücretsiz çalışmaya hazırım.
İLETİŞİM BİLGİLERİM
discord:CPMask
instagram:seydulla.062
CİDDİ UZUN VADELİ SUNUCU SAHİBLERİ ULAŞSIN ATERNOS GİBİ BASİT İŞLEMLER İÇİN ULAŞMAYINIZ LÜTFEN