Reşit değilseniz sunucunuzdan kazanç sağlamak için gerekli olan vergiyi veremezsiniz. Ailenizden birinin üstüne PayTR ya da shopier başvurusu yapabilirsiniz.merhabalar ben minecraft sunucum için ödeme yöntemi eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
(MİNEXON kullanıyorum ve reşit değilim)

benjamin17
linux_yt
yani bu vergi kaçakçılığına giriyor değilmi?Yasal olarak veli izni ile veya velinizin üstüne hesap açarak satış yapabilirsiniz. Paytr kullanabilirsiniz.
Shipy ile hesap açıp ödemeleri alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla herhangi bir vergi levhası veya 18 yaş sınırı yok ancak pek yasal değil. + Olarak son dönemde yaşanan ödeme geri dönüşünde bazı kullanıcılara ödeme yapmadığı konusunda yazılar okudum. Karar sizin.
Şirket vesaire açmadan sadece +18 yaşını doldurmuş. Aile üyesi veya tanıdıklarınızdan shopier hesabı açarsanız. Vergi de ödemiş olursunuz. Böylecelikle şirket açmadan ilk başta ufaktan başlangıç yaparsınız. Tavsiyem aylık +35000TRY ulaşmadan şirket açmayınız. Shopier kesintileri diğer ödeme sistemlerine göre fazla olabilir fakat şirket giderleri daha fazladır.yani bu vergi kaçakçılığına giriyor değilmi?

benjamin17
Vergi kaçakçılığına giriyor evet. Şirket açmadan devlete bilgi verilmeden her kâr amacı taşıyan satış işlemi yasal değildir.yani bu vergi kaçakçılığına giriyor değilmi?
Shopier vergi ödemez insanlara yanlış bilgi vermeyin.Şirket vesaire açmadan sadece +18 yaşını doldurmuş. Aile üyesi veya tanıdıklarınızdan shopier hesabı açarsanız. Vergi de ödemiş olursunuz. Böylecelikle şirket açmadan ilk başta ufaktan başlangıç yaparsınız. Tavsiyem aylık +35000TRY ulaşmadan şirket açmayınız. Shopier kesintileri diğer ödeme sistemlerine göre fazla olabilir fakat şirket giderleri daha fazladır.
Örnek vermem gerekirse şahıs şirketimden sizlere şöyle örnek veriyiim.
Aylık satış vesaire yapmazsam. Bile ödeyeceğim tutar 12.000TRY ve üstü ancak ekstra işde çalışıyorsam. SGK'lı iş ise bağkur ödemeniz gerekmiyor. Böylecelikle 2.000TRY ile 4.000TRY arası değişiyor.
Haricinde her satışdan %20KDV müşteri yansıtıyorsunuz. O parayı hiç bir zaman sizin olarak görmemeniz gerekir. Shopier en son KDV otomatik kesiyordu. Fatura kısmında sorun yaşamazsınız.
yok
yok
Shopier, Türkiye'de faaliyet gösteren bir ödeme platformu olarak, yasal yükümlülüklerini yerine getirmek zorundadır. Bu, şirketin gelirlerinden vergi ödemesi gerektiği anlamına gelir. Ayrıca, Shopier üzerinden ödeme alan kullanıcılar da kendi gelirleri üzerinden vergi ödemekle yükümlüdür. KDV ve gelir vergisi gibi vergiler, işlemler üzerinden hesaplanabilir. Ancak, vergi yükümlülükleri, her bireyin ve işletmenin durumuna göre değişebilir, bu yüzden bir muhasebeciye danışmak önemlidir. O yüzden yanlış bir bilgi yok.Shopier vergi ödemez insanlara yanlış bilgi vermeyin.
ailenizden izin alıp shopier api koyabilirsinizmerhabalar ben minecraft sunucum için ödeme yöntemi eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
(MİNEXON kullanıyorum ve reşit değilim)
BloodyX#4069
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!