Çözüldü Minecraft Sunucumun Terminalinde Bu Tarz Hatalar Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

[21:13:42 ERROR]: Unknown value for `blocks.respawn_anchor.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:42 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:mangrove_log
[21:13:42 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:mangrove_wood
[21:13:42 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:cherry_log
[21:13:42 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:cherry_wood
[21:13:42 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:bamboo_block
[21:13:42 ERROR]: Unknown value for `blocks.bed.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:42 ERROR]: Unknown value for `blocks.end-crystal.baseless.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:42 ERROR]: Unknown value for `blocks.end-crystal.base.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:43 ERROR]: Unknown value for `blocks.respawn_anchor.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:43 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:mangrove_log
[21:13:43 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:mangrove_wood
[21:13:43 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:cherry_log
[21:13:43 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:cherry_wood
[21:13:43 ERROR]: Invalid block for `tools.axe.strippables`: minecraft:bamboo_block
[21:13:43 ERROR]: Unknown value for `blocks.bed.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:43 ERROR]: Unknown value for `blocks.end-crystal.baseless.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`
[21:13:43 ERROR]: Unknown value for `blocks.end-crystal.base.explosion-effect`! Using default of `DESTROY`

bunları nasıl çözerim?

Merhabalar sunucu sürümünüz ve kullandığınız fork nedir ?

Merhabalar sunucu sürümünüz ve kullandığınız fork nedir ?
cevap bekliyorum hocam, ek olarak böyle bir hata da alıyorum;

[23:58:24 ERROR]: (org.bukkit.craftbukkit.v1_17_R1.legacy.CraftLegacy:259) Initializing Legacy Material Support. Unless you have legacy plugins and/or data this is a bug!

cevap bekliyorum hocam, ek olarak böyle bir hata da alıyorum;

[23:58:24 ERROR]: (org.bukkit.craftbukkit.v1_17_R1.legacy.CraftLegacy:259) Initializing Legacy Material Support. Unless you have legacy plugins and/or data this is a bug!
1.17.1 ile uyumlu olmayan eski bir sürüm eklenti kullandığınız için bu hatayı alıyorsunuz. O eklentilerin listesi bu mesajın üstünde veya altında yazıyor olmalı.

Onun dışında en başta belirttiğiniz hata da muhtemelen sunucu sürümünüzle uyumlu olmayan bir durumdan kaynaklanıyor. Paketinizin sürümünü mü yükselttiniz veya sürümünü mü düşürdünüz? Tam log atarsanız daha iyi olur.

Merhaba,

Sorun çözüldüyse lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl