SprayerSH
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 60
- Minecraft
- SprayerSH
Discord:
SprayerSH#5164
SprayerSH#5164
iKaanStrafe
SprayerSH#5164
Işık Efekti Sistemi;Işık efekti tam olarak nedir açıklayabilir misin anlayamadım da
iKaanStrafe
Hmmm güzele benziyor görsel olarakda görmek isterim :)Işık Efekti Sistemi;
- Bir oyuncunun görünümün kenarlarında veya etrafından ışık çıkar.

ChiaX#6271
lazarusgod
sadece kozmetikEkli dosyayı görüntüle 116396
Merhaba, bir sunucu açıyorum ve sizlere özelliklerden bahsetmek istiyorum. Bu özellikleri seveceğinize eminim, yakın zamanda açılacak sunucum için bir çok sistemler eklemeye çalışıyorum bu sunucu Op SkyBlock sunucusu olucak. Baya bir sistem eklemekteyim ve arada dinleniyorum sizlerden birazda özelliklerinden bahsedeyim.
Özellikler;
- Işık Efekti Özelliği
- SC (SkyBlock Coin) Modu Özelliği
- Spawner Dönüştürücü Özelliği
- JackPot Sistemi Özelliği
- Sezon Sistemi Özelliği
Sizlerde eklenmesi gereken özellikleri bize yorumlar kısmından bildirebilir veya kaldırılmasını isteyen özellikleri bildirebilirsiniz daha fazla özellik ekliyebilir veya kaldırtabiliriz, özellikler bu kadardı.
Ekli dosyayı görüntüle 116396
Minezoid#4994
Muro#9292
Ahmet Bey#0960
Sistemler klasik olsada burda paylaşman pek doğru değildir!! sistemlerini çalabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 116396
Merhaba, bir sunucu açıyorum ve sizlere özelliklerden bahsetmek istiyorum. Bu özellikleri seveceğinize eminim, yakın zamanda açılacak sunucum için bir çok sistemler eklemeye çalışıyorum bu sunucu Op SkyBlock sunucusu olucak. Baya bir sistem eklemekteyim ve arada dinleniyorum sizlerden birazda özelliklerinden bahsedeyim.
Özellikler;
- Işık Efekti Özelliği
- SC (SkyBlock Coin) Modu Özelliği
- Spawner Dönüştürücü Özelliği
- JackPot Sistemi Özelliği
- Sezon Sistemi Özelliği
Sizlerde eklenmesi gereken özellikleri bize yorumlar kısmından bildirebilir veya kaldırılmasını isteyen özellikleri bildirebilirsiniz daha fazla özellik ekliyebilir veya kaldırtabiliriz, özellikler bu kadardı.
Ekli dosyayı görüntüle 116396
SprayerSH#5164
Aklıma gelmedi teşekkür ederim.Sistemler klasik olsada burda paylaşman pek doğru değildir!! sistemlerini çalabilirler.
benim yazdığım şeyi yorumundan siler misin? rica etsemSistemler klasik olsada burda paylaşman pek doğru değildir!! sistemlerini çalabilirler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!