MineCraft - Sunucumun Özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SprayerSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 874
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SprayerSH

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
60
Minecraft
SprayerSH

Discord:

SprayerSH#5164

KONU KAPATILSIN!

Ekli dosyalar

• ayrac.png
    ayrac.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Işık efekti tam olarak nedir açıklayabilir misin anlayamadım da

Daha kenine özel bir sistem yapsaydın iyi olurdu.

Daha farklı sistemler de görmek isterim açıkçası. Umarım bunda başarılı olabilirsiniz, iyi çalışmalar dilerim ;)

Sistemleri daha da geliştirmeniz dileğiyle, başarılar! :evet:

Ekli dosyayı görüntüle 116396

Merhaba, bir sunucu açıyorum ve sizlere özelliklerden bahsetmek istiyorum. Bu özellikleri seveceğinize eminim, yakın zamanda açılacak sunucum için bir çok sistemler eklemeye çalışıyorum bu sunucu Op SkyBlock sunucusu olucak. Baya bir sistem eklemekteyim ve arada dinleniyorum sizlerden birazda özelliklerinden bahsedeyim.

Özellikler;
- Işık Efekti Özelliği
- SC (SkyBlock Coin) Modu Özelliği
- Spawner Dönüştürücü Özelliği
- JackPot Sistemi Özelliği
- Sezon Sistemi Özelliği

Sizlerde eklenmesi gereken özellikleri bize yorumlar kısmından bildirebilir veya kaldırılmasını isteyen özellikleri bildirebilirsiniz daha fazla özellik ekliyebilir veya kaldırtabiliriz, özellikler bu kadardı.

sadece kozmetik

Konuya direk Yiğit ve sunucusunu kopyalamak istiyorum yazman yeterliydi.

Merhaba, bir sunucu açıyorum ve sizlere özelliklerden bahsetmek istiyorum. Bu özellikleri seveceğinize eminim, yakın zamanda açılacak sunucum için bir çok sistemler eklemeye çalışıyorum bu sunucu Op SkyBlock sunucusu olucak. Baya bir sistem eklemekteyim ve arada dinleniyorum sizlerden birazda özelliklerinden bahsedeyim.

Özellikler;
- Işık Efekti Özelliği
- SC (SkyBlock Coin) Modu Özelliği
- Spawner Dönüştürücü Özelliği
- JackPot Sistemi Özelliği
- Sezon Sistemi Özelliği

Sizlerde eklenmesi gereken özellikleri bize yorumlar kısmından bildirebilir veya kaldırılmasını isteyen özellikleri bildirebilirsiniz daha fazla özellik ekliyebilir veya kaldırtabiliriz, özellikler bu kadardı.

Sistemler klasik olsada burda paylaşman pek doğru değildir!! sistemlerini çalabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl