Minecraft Sunucumu Nasıl Java 8 Yaparım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByFaruKK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.129
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByFaruKK

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar dostlarım minecraft sunucumu java 8 yapmak istiyorum nasıl yaparım acaba kullandığım hosting: kodzer

Merhaba Siz Yapamassınız Hostunuz Yapabilir Sadece Yapması İiçin Post Açınız Ve Java 8 İ İstediğinizi Belirtiniz.

Kodzer Kendi Serverlarını Kurduğu İçin Kendi Javasıyla Çalışıyor Bundan Dolayı Siz Yapamassınız.

Son düzenleme:
Eğer kodzerin panelli serverını kullanıyorsanız onlar maalesef değişmiyor. VDS paketlerinden anca kendiniz değiştirebiliyorsunuz.

Kodzer olsa bile ticket atıp rica ederseniz değiştirirler. Yani değiştirmeleri lazım bir nevi java 8'i kullanmak sizin hakkınız.

Kodzer olsa bile ticket atıp rica ederseniz değiştirirler. Yani değiştirmeleri lazım bir nevi java 8'i kullanmak sizin hakkınız.
Merhaba,

Bulunduğunuz sunucu paylaşımlı sunucudur. Kendinize özel paket ve yazılımlar için vds temin edebilirsiniz.'' Diye Mesaj Atmışlar Acaba Skype Varsa Pl Paketine Bakıp Authme Yi Çözebilir Misiniz ?

Bildiğiniz sizi vds almaya zorluyorlar ne kadar firmalar hakkında görüşlerimi sunmak istemesem de bir nevi haksızlık var. Ayrıca sadece forumdan yardım ediyorum kusura bakmayın.
Biz o kadar dedik panelli sunucuları Java 8 yapın diye kabul etmediler. VDS alıncada makineyi Türkçe veriyorlar İngilizce yapmıyorlar 5gb dosya indirip kendin yapıyorsun İngilizce. Ubuntu makinedeysen direk ayarlardan yapabiliyorsun ama :D

Biz o kadar dedik panelli sunucuları Java 8 yapın diye kabul etmediler. VDS alıncada makineyi Türkçe veriyorlar İngilizce yapmıyorlar 5gb dosya indirip kendin yapıyorsun İngilizce. Ubuntu makinedeysen direk ayarlardan yapabiliyorsun ama :D
şimdi paket gg mi :)[DOUBLEPOST=1500040116,1500039334][/DOUBLEPOST]Yetkililer Authme Sıkıntısı Vardı Düzeldi Nasıl Düzeldi Bir Sunucudan Authme'yi İstedik Dosyasıyla Birlikte Attılar Düzenledik Konu Kapatılabilir :)

Eğer uzak masaüstü varsa java 8 yüklemen yeterli olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl