Çözüldü Minecraft sunucumda yemek yenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadir_aksolotl

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
nadir_aksolotl

Discord:

nadir_aksolotl.

Merhaba minecraftta box pvp sunucus kurdum herşey yolunda devam ederken birden bire yemek yenmeme sorunu başladı nedenini bilmiyorum neydne kaynaklı bilmiyorum bilen varsa yardım edebilirmi?

logs dosyası aşşağıda tamamı sığmadı birazını koymak zorunda kaldım

Merhaba minecraftta box pvp sunucus kurdum herşey yolunda devam ederken birden bire yemek yenmeme sorunu başladı nedenini bilmiyorum neydne kaynaklı bilmiyorum bilen varsa yardım edebilirmi?

logs dosyası aşşağıda tamamı sığmadı birazını koymak zorunda kaldım
logs dosyasında koydugun yerler de hata belli degil daha geniş atarmısın?

Yukarıdaki yorum kasan arkadaşın tersine, log dosyası gayet açık bir şekilde sorunu belirtiyor.
WorldGuardExtraFlags eklentisi Java 21 ile derlenmiş ve Purpur 1.18.2 en fazla Java 17 ye kadar destekliyor.
WorldGuardExtraFlags eklentisinin java 17 veya daha düşük bir versiyonunu bulman veya o eklentiyi kullanmaman gerekiyor.

İşine yaradıysa elmas bırakırsan sevinirim.

Yukarıdaki yorum kasan arkadaşın tersine, log dosyası gayet açık bir şekilde sorunu belirtiyor.
WorldGuardExtraFlags eklentisi Java 21 ile derlenmiş ve Purpur 1.18.2 en fazla Java 17 ye kadar destekliyor.
WorldGuardExtraFlags eklentisinin java 17 veya daha düşük bir versiyonunu bulman veya o eklentiyi kullanmaman gerekiyor.

İşine yaradıysa elmas bırakırsan sevinirim.
Tamam Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl