Çözüldü Minecraft Sunucumda Moblar Siliniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Selamlar sunucumda durduk yere moblar siliniyor hiç anlam veremedigim bir şekilde durduk yere siliniyor ne siliyor olabilir ? silinmesini istemiyorum

Selamlar sunucumda durduk yere moblar siliniyor hiç anlam veremedigim bir şekilde durduk yere siliniyor ne siliyor olabilir ? silinmesini istemiyorum
Öncelikle clearlagg veya bu tarz bir eklenti kullanıyor musun yoksa paper.yml'de mobların silinmesi ile ilgili ayarlar ile oynama yaptın mı ?

Öncelikle clearlagg veya bu tarz bir eklenti kullanıyor musun yoksa paper.yml'de mobların silinmesi ile ilgili ayarlar ile oynama yaptın mı ?
selamlar paper.yml de hiçbir oynama yapmadım clearlagg kullanmıyorum

Kullandığınız fork belirli bir süre içinde bazı canlıları sunucu optimizasyonu için siler. Eğer siz bu ayarı kapatırsanız sunucunuzda çok fazla mob olacağı için optimizasyon konusunda sorunlar yaşarsınız. Hangi forku kullanıyorsunuz ona göre kontrol edip böyle bir ayarın olup olmadığını söyleyebilirim. Ek olarak eklenti listenizi gönderirseniz bu işe yarayan bir eklenti olup olmadığına da bakabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl