Çözüldü Minecraft Sunucumda "<>" Kaldıramıyorum Yardım Edin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OMEGASHARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OMEGASHARK

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
ABD, Kaliforniya, San Fransisco, 2500 Alameda St.
Minecraft
yok
Facebook
Gizli
X
Gizli

Discord:

Gizli

Merhabalar, Şuanda üzerinde çalıştığım faction sunucumda çok önemli bir problemle karşılaştım.

Problem şu "<>" yazısını ismimin yanlarından kaldıramıyorum. Multiverse Core // Essentials Chat'i kapatmama rağmen hala bu sorun devam etmekte. Bütün forumları araştırdım fakat hala bir çözüme ulaşamadım.

Bana acil yardım edecek bir kişi lazım.

Faction Zone
1.8x/1.16.5

istersen şöyle yap essentinalchat yükle essentials ayarlarına girip (config) oradan essentialschatx i bul orada zaten <> şu işaretli bir yapı göreceksin oradan kaldırırsan düzelir

aynı sorunu ben de yaşıyorum ancak böyle yapınca düzelmiyor
istersen şöyle yap essentinalchat yükle essentials ayarlarına girip (config) oradan essentialschatx i bul orada zaten <> şu işaretli bir yapı göreceksin oradan kaldırırsan düzelir

aynı sorunu ben de yaşıyorum ancak böyle yapınca düzelmiyor
format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}' config dosyasında bunu düzenleyince işe yaramıyor mu? Kastettiğin bu değil mi ?

format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}' config dosyasında bunu düzenleyince işe yaramıyor mu? Kastettiğin bu değil mi ?
evet eklentilerden çok iyi anlıyorum özellikle essentialsden fakat hata düzelmiyor

evet eklentilerden çok iyi anlıyorum özellikle essentialsden fakat hata düzelmiyor
Kullandığın eklentileri söylemende sakınca var mı ? Çünkü bu dediğimi yaptığında direk düzelen bir durum yani şimdi denedim de istersen eklentilerine bir bak veya sohbet için alternatif bir eklenti kullanıyorsan "change-displayname: false" yapabilirsin. O da olmadı Vault eklentisinin güncel olmasına dikkat et. (Not/ Luckyperm kullanıyorsan luckypermchatformater eklentisini kullanabilirsin.)

Emre seni etiketledim ama bunları sana demek için yazmadım :;p . Arkadaş için yazdım da belki çözüm bulur :D. Bunun için başka çözüm bulduğunu düşünüyorummm :).

Yukarıda dendiği gibi chatformat kullanman daha iyi olur.

Son düzenleme:

bir deneyeyim

chatmanager tarzı bir eklenti kullansan direkt nasıl olur?

içerisinden ayar yapman gerekiyor ne gibi dersen örneğin oyuncu adlı bir rank var o ranka göre chatmanager içinden editlemen lazım

içerisinden ayar yapman gerekiyor ne gibi dersen örneğin oyuncu adlı bir rank var o ranka göre chatmanager içinden editlemen lazım
ayarlamakta çok zorlandım benim için yapıp gönderebilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl