Çözüldü Minecraft sunucumda ip adresi nasıl belirleyebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuseheisen

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
20
Minecraft
fuseheisen

Discord:

fuseteas.

keyubu üzerinden ryzen 9 kullanan bir sunucu aldım , şu anda sunucuya sadece rakamlar ile giriş yapabiliyorum, play.xxxxx.net (x yerine sunucu adı) bu şekilde yapmayı düşünüyorum, ama mümkünse sadece .net uzantısıda isterim, bunu nasıl yapabilirim?

Öncelikle bir alan adı satın almanız sonradında da bunu Cloudflare'a yönlendirip oradan DNS ayarları yapmanız gerekiyor. Alan adını Spaceship, Cloudflare Domains gibi yerlerden satın alabilirsiniz.

Öncelikle bir alan adı satın almanız sonradında da bunu Cloudflare'a yönlendirip oradan DNS ayarları yapmanız gerekiyor. Alan adını Spaceship, Cloudflare Domains gibi yerlerden satın alabilirsin

Öncelikle bir alan adı satın almanız sonradında da bunu Cloudflare'a yönlendirip oradan DNS ayarları yapmanız gerekiyor. Alan adını Spaceship, Cloudflare Domains gibi yerlerden satın alabilirsiniz.
Peki alan adı dışında para harcamam gereken bir şey varmı ?

Peki alan adı dışında para harcamam gereken bir şey varmı ?
Hayır. Alan adınızı aldıktan sonra kolay yönetim ve koruma için Cloudflare'a bağlayın. Cloudflare'ın ücretsiz planını kullanabilirsiniz. Cloudflare'dan da DNS ayarlarından gerekli yönlendirmeleri yapıp yapabilirsiniz.

Sorununuz çözüldü mü yardımcı olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl