Çözüldü Minecraft sunucumda AntiCheatler çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fisequn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fisequn

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
fisequn

Discord:

fisequn.

beyler hiçbir anti hile benim sunucumda çalışmıyor gittim ücretli aldım 1 tane denemek için oda çalışmadı sadece grimac çalıştı gerekli eklentileride kurdum config ayarlarınada baktım hepsi enabled ama çalışmıyor neden?

usta log falan olmadan anlamamiz cok zor hangi ac falan hicbir sey belirtmemissin 100 tane ac var piyasada

usta log falan olmadan anlamamiz cok zor hangi ac falan hicbir sey belirtmemissin 100 tane ac var piyasada
log tutmuyor çünkü hata yok plugin çalışıyor sadece hileleri engellemiyor AAC, MATRIX, gibi bilindik hileleri denedim

Merhabalar, Vulcan da deneyin hocam. Onun dışında Grimac zaten çoğu hile için güçlü bir hile korumasıdır. Çoğunlukla yeterli olacaktır.

Sunucu sürümünü ve
Forkunuzu yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim

Bu konudan işine yarayabilecek korumalara göz atabilirsin. Eğer eklenti başlatılmıyorsa ya da çalışmıyorsa illaki log atar.

"Server > logs > latest.log" dosyasını buraya atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

latest.log kısmını incelediğimde kurduğum anti hilelerin logu yok dediğim gibi /pl yazdığımdayeşille gösteriliyor sunucudaki komutlarıda çalışıyor ama hileleri engellemiyor. op olduğum için engellemiyor diye düşündüm /deop yaptım kendimi hala engellemiyordu yan hesaptan girip kendime vurdum xray açtım havada uçtum hala işe yaramıyordu. ama grimac ile uçuş gibi çoğu şey engelleniyor sadece killaura gibi şeyleri engellemiyor. Grimacin premium versiyonu varsa veya killaura engelleme configi varsa yazarsanız sevinirim

Merhabalar, Vulcan da deneyin hocam. Onun dışında Grimac zaten çoğu hile için güçlü bir hile korumasıdır. Çoğunlukla yeterli olacaktır.

Sunucu sürümünü ve
Forkunuzu yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
sürüm 1.16.5 fork paper

latest.log kısmını incelediğimde kurduğum anti hilelerin logu yok dediğim gibi /pl yazdığımdayeşille gösteriliyor sunucudaki komutlarıda çalışıyor ama hileleri engellemiyor. op olduğum için engellemiyor diye düşündüm /deop yaptım kendimi hala engellemiyordu yan hesaptan girip kendime vurdum xray açtım havada uçtum hala işe yaramıyordu. ama grimac ile uçuş gibi çoğu şey engelleniyor sadece killaura gibi şeyleri engellemiyor. Grimacin premium versiyonu varsa veya killaura engelleme configi varsa yazarsanız sevinirim
Grimac nin bir premium versiyonu yoktur. Bu hileleri engellemek için vulcan ile yapılıyor.

Vulcan pluginini deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl