Bulundu Minecraft Sunucuma Yetkili - Ortak Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaijuMc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ClientedApi

Discord:

Nexomi

Son Güncelleme: 15.03.2024 00:45

Merhaba ben Ekim Minecraft Sunucu - Şirket işleri ile uraşıyorum Ben ve youtuber (Arkadaşlarım - Ekibim) sunucu açıyoruz ve sunucuya Maddi Açıdan çok ihtiyacımız yok fakat destek verip ilgilenebilecek bir ortak ve plugin işlerinden anlayan ve sunucu içerisinde yada discord da yetkili olabilecek olgun kişileri arıyoruz.

Sunucu Bilgilendirme

Ram: 24 gb
Depolama: 150 gb
İşlemci: Ryzen 9
Tür: Towny Rpg - dungeon
Bütçemiz: düşük bir bütçemiz yok ama söylemem gerekiyorsa 500-9000tl

Pozisyonlarımız

Not : Eğer bizim ile çalışırsanız para kazanırsınız aylık ücret yada vb (yetkiye yada yaptığı işe göre değişkenlik göstere bilir=)

Sunucu Ortağı
(Sunucudan sorumludur;bilgili,olgun ve ilgilenebilecek kişiler iletişime geçebilir.)

Sunucu Yöneticisi
(Sunucunun yönetiminden sorumludur ve sunucuda yüksek yetkiye sahiptir. Sunucudan sorumlu olabilecek,yetkili ekibini koordine edebilecek,kendi kadrosunu kurabilecek,takım yönetimi ve plugin konusunda bilgili kişiler başvurabilir.)
Moderatör
(Yenilikçi,eklenti düzenleme ve geliştirici kadrosuna yeni fikirler sunma ve yardım etme becerisine sahip olması gerekmektedir.)
Discord Yetkilisi
(Discord sunucumuzdan sorumlu kişidir.Bot,kanal,roller ve duyuru/güncelleme gibi kanallarda metin işleriyle ilgilenecektir. )+ olaraktan ise Sunucunun baş yetkilisi olabilme durumu vardır kadroya bağlı olarak )

Yetkili Olmak İçin Gerekenler.

Gereksinimler önem sırasına göre kırmızı turuncu ve yeşil olarak yazılmıştır.

- Okul,hastalık veya iş sahibi olanlar başvurmadan önce bunu belirtmelidir.
- Olgun ve ciddi bir kişiliğe sahip olmanız gerekmektedir.
- Başka yerde yetkili olmaması gerekmektedir.
- Bir sorununuz varsa yada saatiniz yada başka uğraştınız bir iş var ise belirtmeniz gerekmektedir.
- 17 yaşın üstünde iseniz alınırsınız / yada 17 yaşına girecekseniz

- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Daha önce forumda ceza almamış olması gerekmektedir.
- Türkçe'yi düzgün kullanabilmeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
- Yetkili olduğunuzda üyelere - müşterilere nazik üsluplu iyi davranmalısınız

- Açık fikirli olmak: Açık fikirli olmanız, bizim ve sunucu için çok önemlidir. Geliştiricilerin tıkandığı yerde, bir fikir sunarak, sunucuya katkı verebilir ve daha zevkli hâle getirebilirsiniz.
- Önemli bir işiniz olmadığı sürece aktif olmanız gerekmektedir. .
- Plugin/skript konusunda bilgili olmalıdır. (düzenleme yaparak yükümüzü hafifletmesini bekliyoruz)

Ortak olmak için gerekenler:

- Yetkili alım gereksinimlerinin hepsini karşılayabilmesi gerekmektedir.

- Sunucu masraflarını karşılayabilmesi için orta seviye bir bütçeye sahip olması gerekmektedir.
- Kaliteye önem vermeli ve herşeyi kusursuz yapmaya çalışmalıdır.

- Liderlik vasfına sahip olması gerekmektedir.
- Daha önce bir sunucu açmış ve yeterli sunucu yönetimi bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Ücret Bilgilendirme

- Bize özel çalışanlar fazladan para alabilirler.
- Heryerde çalışan biri istemiyoruz sadece bize özel çalışacak.
- Bir kişiye tüm işi yaptırmıyoruz herkese hakettiği parayı veriyoruz.
- Yaptığınız işe bağlı olarak kendi rızanız var ise Oyun itemi/para vb şeyler isteye bilirsiniz.
- İyi çalıştığınızı görürsek ücretiniz artar.
- Eğer discord da yetkili iseniz bize çalışıyorsanız para alabilirsiniz.
- Geliştiriciler para dışında birşey isterler ise kabül edilir reklam/ün/şöhret/tanınırlık gibi şeyler.

Discord / Server Sunucu Bilgi

- Amacımız üyelerimiz kaliteli zevkli zaman geçirmesidir.
- Kaliteden ödün vermeyiz amacımız üst seviye hizmetdir.
- Ortamımız samimidir fakat gereksiz samimiyet sunucuyu zarara soka bilir.
- Sunucuda Youtuber Dostlarımız da vardır ki bu hergün artmaktadır.
- Üyelerin Düşüncelerine / Sorunlarına önem gösteririz.
- Eğer bir şikayet ya da olay varsa iki taraftanda dinleriz.
- Eğer Gördüğünüz bir sorun varsa yada fikirlerinizi önemsiyoruz

NOT: Şimdilik bitmiştir fakat ilerki zamanlarda bunlar arta bilir eğer bir yazım yanlışım yada yanlış telaffuzum olduysa kusuruma bakmayın

Genel olarak geliştirici aramaktayız arkadaşlar kura bildiğimiz kadar büyük bir ekip kurmak istiyoruz bilginize :)

Discord : nexomi

Son düzenleme:
Dostum açacağın sunucu aşırı büyük değil. Benim sana tavsiyem her zaman tek tabanca ol, ortak olmak istiyorsan illa da şöyle yap;

Benim de ortaklarım var fakat çok daha farklı konular üzerine, örneğin birimiz sunucunun genel işleyişi, donanım, oyun bağlantıları ve benzeri sistemleri hallediyor, diğer arkadaş eklentilerimizi geliştiriyor, diğer arkadaş ise reklam, topluluk, site yönetimi, sponsorluklar, tasarım, oyun tasarım ve yapılacakları hallediyor. Bizim açacağımız sunucu merkez sistemli yani, çok oyun türü bulunduruyor ve bütçemiz yüksek.

Başarılar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl