Minecraft sunucuma uzun süreli ve türkiyenin dikkatini çekecek oyun modu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alorian.türkiye

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
0
Minecraft
kasirgahakan

Discord:

kasirgahakan

Minecraft sunucuma uzun süreli ve türkiyenin dikkatini çekecek hangi oyun modunu ekleyebilirim, amacım para değil ortam ve kitleye hitap etmek güzel oynanır bir oyun modu varmı aklınızda hiç olmayanda olur yabancılarda olanda olur ama türklerde olan smp , trapvp harici olursa daha iyi olur

Hypixel tarzı adam akıllı uğraşılmış bir skyblock sunucusunun iyi bir tanıtım yapılırsa oynanacağını düşünüyorum

Türkiye de ilk pvp yapılı yeni bir oyun modu çıkartmayı düşünebilirsin.

eskiden the bridge vardı ama günümüzdekiler gibi değil mcgamerzone adlı sunucuda bu oyun modu vardı köprü savaşı die geçiyo 2 takım oluyo ve karşılıklı adalar var kendi adamızda yenilenen yemek alanları maden kazılan alanlar var demir ve kömür kısmı sağda altın kısmı solda oluyo altını kazıp takascıda iksir malzemeleri alabiliyoduk sonra demir madeninde demir pişirip set yapıyoduk büyü basıyoduk büyü masasında ve koyduğumuz fırın ve sandıkları kendi takımımızdakiler açamıyo ama karşı takımdakiler açabiliyo bunun dışında ortada elmas var ve elmas sadece ortadan kasılıyo herkes elmas almak için uğraşıyo kendi baselerini korumaya çalışılıyo felan mükemmel ötesi bi moddu hızlı tempolu ve kasılmalı bi pvp moduydu fakat sonra kapatıldı eğer sen günümüze göre bunu uyarlayıp açarsan mükemmel olur ve online sorunu olmaması için pubg gibi oyunların yaptığı gibi bot oyuncular eklersen onlarda böyle kasılıp savaşırsa tadından yenmez :D tabi bunları yapmak biraz sıkıntı.

şöyle foto buldum modu daha iyi anlamak için internette videoları felan var cidden güzel moddu.

1767284065288.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl