Dylex
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- TheDylex
Discord:
Dylex#6666
Minecraft Sunucu Ortaklık İlanı
Merhaba,
Minecraft sunucusunun giderlerini kendim finanse edeceğim ve bu projede %50 ortaklık teklif ediyorum. Kafamdaki sistemleri geliştirmeme yardım edebilecek birine ihtiyacım var. Zaman konusunda yoğunluk yaşadığım ( video montajlıyorum bütün gün işimden dolayı zamanım çok kısıtlı ) için işin teknik kısmında bana destek olacak ciddi ve sorumluluk sahibi bir partner arıyorum. Tabiki ben de elimden geldiğince zaman ayıracağım yapılan işleri test edip kodları geliştirmeye çalışacağım.
Aradığım Nitelikler:
Teşekkürler!
Merhaba,
Minecraft sunucusunun giderlerini kendim finanse edeceğim ve bu projede %50 ortaklık teklif ediyorum. Kafamdaki sistemleri geliştirmeme yardım edebilecek birine ihtiyacım var. Zaman konusunda yoğunluk yaşadığım ( video montajlıyorum bütün gün işimden dolayı zamanım çok kısıtlı ) için işin teknik kısmında bana destek olacak ciddi ve sorumluluk sahibi bir partner arıyorum. Tabiki ben de elimden geldiğince zaman ayıracağım yapılan işleri test edip kodları geliştirmeye çalışacağım.
Aradığım Nitelikler:
- Minecraft sunucu yönetimi konusunda tecrübeli (tercihen plugin ve script bilgisi olan).
- Zamanında ve düzenli çalışabilecek.
- Yaratıcı ve çözüm odaklı fikirler sunabilecek.
- 7/24 iletişim kurabilme.
- !!!! ZAMAN SIKINTISI OLMAYAN !!!!
- Sunucunun tüm masraflarının karşılanması.
- Kar paylaşımı üzerinden %50 ortaklık.
- Güçlü bir iş birliği ve destek ortamı.
- 7/24 İletişim kurabilme.
Teşekkürler!