Çözüldü minecraft sunucuma komut yazamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mikail Kırma

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
zSpectre

Discord:

BAba___

minecraft server satın aldım ama sunucuma hiç bir şekilde komut yazamıyorum hata fln vermiyor direk hiç birşey olmuyor normal yazıda yazamıyorum nasıl düzeltebilirim

örnek /gamemode 1 yazıyorum hiç birşey olmuyor

selamün aleyküm yazıyorum gitmiyor mesaj hiç birşey gözükmüyor

Ayarlardan sohbet ayarlarını kontrol eder misiniz

minecraft server satın aldım ama sunucuma hiç bir şekilde komut yazamıyorum hata fln vermiyor direk hiç birşey olmuyor normal yazıda yazamıyorum nasıl düzeltebilirim

Hangi pluginleri kullanıyorsunuz rica etsem isimlerini söyleyebilirmisiniz?

Ek olarak kendinize op verip konsoldan değilde minecrafttan komut çalıştırmayı deneyip ekran görüntüsü alabilirmisiniz?

Sorun sadece sizde mi yaşanıyor yoksa sunucuda ki herkeste mi yaşanıyor?

Bu sorunun birçok sebebi olabileceği için biraz fazla soru oldu kusura bakmayın. İyi günler dilerim.

Merhaba, log dosyanızda kendinize op verdiğinizi ve konsoldan gamemode 1 açtığınızı görüyorum yinede olmuyor diyorsanız /gamemode creative isim yazin konsoldan yazıyorsanız "/" koymayın eğer survival moduna geçmek istiyorsaniz 1 veya creative yerine 0 veya survival yazmanız gerekiyor. (F1 açık unutmuş olabilirsiniz F1 tuşuna basın)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl