Minecraft Sunucuma Karting Turnuvaları Fikri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SalihTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 183

SalihTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
19
Minecraft
Pandik

Discord:

✶ SAMPESIA#5189

Selam MC-TR Okuyucuları,

Kendi Sunucuma Düşündüğüm Karting Turnuvası Eklemeyi Düşünüyorum, Ayda 1 Kere Olucak Şekilde Kredi Ödüllü Bir Etkinlik Olucak, Sunucuya 5 6 Tane Formula 4 Aracı Tarzında Araç Ekleyeceğim, Ve Her Turnuva İçin 1 Hafta Öncesinden Başvurular Açılıcak belirli Sayıda Kontejanlı Yapmayı Düşünüyorum Sizce Bu Fikir Tutarmı ? Çünkü Çoğu Sunucuda artık Klasikleşmiş Ejderha Etkinliği, Koşu Etkinliği Tarzı Etkinliklere Bakış Biraz Farklılık Katıcağını Düşünüyorum, Sizce Saçma mı Olur ?

Aslında fikir güzel ama uygulama konusunu tartışmak gerekir aklıma ilk ben diğer insanları nasıl geçicem yeteneğimlemi yoksa aracıma ekstra şeyler ekleyerek mi ? doğru hamleler yaparak mı ? nasıl yani bence bu soruların cevapları önemli çünkü arabaya bin ilk önce gaza basıp diğerlerini geç bana çok sıkıcı ve adaletsiz geliyor ve bir hırs olmuyor bu yüzden yollara engeller konabilir araç lastiği patlama seçeneği eklenebilir araç hasar aldıkca bozulma ihtimali diğer araçlara çarptıkca bozulmalar gibi teknik şeyler eklenirse o zaman işin içine sadece önce başlayan geçer mantığı biter ve daha eğlenceli olabilir. bunları düşündünüz mü ?

Aslında fikir güzel ama uygulama konusunu tartışmak gerekir aklıma ilk ben diğer insanları nasıl geçicem yeteneğimlemi yoksa aracıma ekstra şeyler ekleyerek mi ? doğru hamleler yaparak mı ? nasıl yani bence bu soruların cevapları önemli çünkü arabaya bin ilk önce gaza basıp diğerlerini geç bana çok sıkıcı ve adaletsiz geliyor ve bir hırs olmuyor bu yüzden yollara engeller konabilir araç lastiği patlama seçeneği eklenebilir araç hasar aldıkca bozulma ihtimali diğer araçlara çarptıkca bozulmalar gibi teknik şeyler eklenirse o zaman işin içine sadece önce başlayan geçer mantığı biter ve daha eğlenceli olabilir. bunları düşündünüz mü ?
elbette düşündüm , hatta eklediğim arabalar Mercedes, bmw , ferrari gibi markaları olucak hızları ve dayanıklıkları değişicek markasına göre. Arabalarıda Vagon Mantığıyla ayarliyicam belli bir hasar aldıktan sonra kırılıcak şekilde.

Çok Güzel Düşünce Eğer Yapabileceksen Yapabilirsin Ama zor bir fikir aynı zamanda

Hocam Hastalık Derecesinde Formula Bağımlısıyım, Yapana Kadar Uğraşıcam :D
👏 Güzel Bir Girişim Tebrik Ederim Sizi Plugin mi Kullanırsınız Mod mu Plugin bi tık zor şimdi ne yalan söyleyeyim

Hocam Hani Pek Bir Sıkıntı Olucağını Düşünmüyorum Sunucu için Düşük Bir Makine Almayacağım başlangıç Olarak 64 GB Ryzen 9 Sunucu Düşünyorum

Hocam Hani Pek Bir Sıkıntı Olucağını Düşünmüyorum Sunucu için Düşük Bir Makine Almayacağım başlangıç Olarak 64 GB Ryzen 9 Sunucu Düşünyorum
siz bilirsiniz hoçam başarılar dilerim iyi bir deneyim olur

Hocam böyle bir iş için kesinlikle YZ ve Skript'ten kaçının eğer bilmiyorsanız bir geliştiriciye plugin yaptırtmak çok daha mantıklı olacaktır

Hocam böyle bir iş için kesinlikle YZ ve Skript'ten kaçının eğer bilmiyorsanız bir geliştiriciye plugin yaptırtmak çok daha mantıklı olacaktır
Client Yapıyorum Şuanda Hocam Büyük İhtimalle Yapabilirsem Client İle Ekleyeceğim Ufak Pluginlerlede Destekleme Yaparım

1779242141049.webp
1779242152273.webp

daha önce formula aracı tasarlamıştım örnek olması açısından görselleri ekledim. dediklerinizi eklenti ile yaparsanız cidden çok iyi sonuçlar elde edersiniz ve sağlam bir yenilik olur belki rp sunucuları bile kullanır tabi paylaşmayıda düşünüyosanız. ayrıca teknik kısımlarınıda paylaşırsanız daha iyi öneriler verebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 287762Ekli dosyayı görüntüle 287763
daha önce formula aracı tasarlamıştım örnek olması açısından görselleri ekledim. dediklerinizi eklenti ile yaparsanız cidden çok iyi sonuçlar elde edersiniz ve sağlam bir yenilik olur belki rp sunucuları bile kullanır tabi paylaşmayıda düşünüyosanız. ayrıca teknik kısımlarınıda paylaşırsanız daha iyi öneriler verebilirim.
İlk Öncelikle Tasarımlar için teşekkürler,
Bu Fikri Herkes Kullanabilir en azından çeşitlilik gelir sunuculara öyle ben buldum fikri sadece bana özgü olsun kafasında değilim maksat Sunucu Sahiplerine fikir vermiş olmak, Katkıda bulunmak

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl