Çözüldü Minecraft Sunucuma Karşı Taraf Giremiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aryt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 374
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aryt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Bir Minecraft sunucusu üzerinde uzun süredir çalışıyorum. Hatta domain bile almayı planlamıştım. Pluginlerimi localhost aracılığıyla denedim ve hepsi çalışıyor, ancak sorun karşı tarafın sunucuya bağlanamaması ile başladı. Şu anda tam 3 gündür bu konuda uğraşıyorum, fakat hala kimse sunucuya giremiyor. Port açtım ve portum açık görünüyor, ancak hala dışarıdan erişim sağlanamıyor.

Bir Minecraft sunucusu üzerinde uzun süredir çalışıyorum. Hatta domain bile almayı planlamıştım. Pluginlerimi localhost aracılığıyla denedim ve hepsi çalışıyor, ancak sorun karşı tarafın sunucuya bağlanamaması ile başladı. Şu anda tam 3 gündür bu konuda uğraşıyorum, fakat hala kimse sunucuya giremiyor. Port açtım ve portum açık görünüyor, ancak hala dışarıdan erişim sağlanamıyor.
Logu tam anlamıyla atarsanız yardımcı olabiliriz attığınız log'da sadece tek satır var ve kapatıldı yazıyor buradan nasıl anlayabiliriz ki rica etsem öncelike logunuzu atar mısınız :

Ayrıca öncellikle güvenlik duvarından portu ayarlayın ardından kontrol edin,
Ayrıca kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız modem arayüzünüzden de modeminizin güvenlik duvarını kapatmayı unutmayın güvenlik duvarı açıkken portlara erişim izninde sıkıntı çıkartıyor

Logu tam anlamıyla atarsanız yardımcı olabiliriz attığınız log'da sadece tek satır var ve kapatıldı yazıyor buradan nasıl anlayabiliriz ki rica etsem öncelike logunuzu atar mısınız :

Ayrıca öncellikle güvenlik duvarından portu ayarlayın ardından kontrol edin,
Ayrıca kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız modem arayüzünüzden de modeminizin güvenlik duvarını kapatmayı unutmayın güvenlik duvarı açıkken portlara erişim izninde sıkıntı çıkartıyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bişey anlaşılabilirmiki birde modemimin güvenlik durumunu nasıl kapatacagım?

önerim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya ngrok gibi servislerle modem port vb. derdi kalmadan localhost ip paylaşmak, göz atabilirsiniz

Merhaba Dostum logu atarsan yardımcı olabilirim ayriyetten bir sunucu düzenliyorsan imkanın yoksa aternos öneririm daha hızlı ve pratik halledebilirsin localden ziyade iyi çalışmalar diliyorum :)

CGNAT yüzünden modemden port açamazsınız, açılır fakat erişim durumu olmaz. Bir VDS veya VPS sunucusu satın almalısınız, bu şekilde Minecraft sunucunuzu aktif etmiş olursunuz.

CGNAT yüzünden modemden port açamazsınız, açılır fakat erişim durumu olmaz. Bir VDS veya VPS sunucusu satın almalısınız, bu şekilde Minecraft sunucunuzu aktif etmiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim iyi günler birde önereceğiniz vds varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl