AliEmirPro
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- AliEmirPro
Discord:
By Cio#5293
By Cio#5293
Palasu
By Cio#5293
ipleri farklı olucak onu nasıl yapıcazBir vds ile hepsine ayrı ayrı vermeniz sizin çekirdek performansınız etkileyecektir.Oyuzden 20 gb tek sunucu yerine 2 tane vds alıp 16 gb lık birini survivala
Diğerini skyblocka.1 tane 5-6gb lık ryzen vds nin içinede fake lobi lobi ve bungeecordu kurarsanız sizin için daha performanslı olacaktır
Palasu
uurayee
Palasu
İşlemcinin çekirdeği önemli bir vds den hepsini açarsa çekirdek performans dolayı sunucuda çok fazla tps sorun yaşar16-32GB arası bir ram alın. En yüksek verim için 32GB alabilirsiniz. Asıl önemli olan işlemcidir bu arada. İşlemciyi düşük tutmayın. R9'lu bir sistem alın.
Parasınıda sen veriyorsun galiba, onu geçtim de fakelobi'ye neden 4gb veriyorsun?-bungeecord (2 GB)
-fakelobi (4GB)
-lobi (8 GB)
-survival (24 GB)
-skyblock (24 GB)
2 GB Boşta bırakarak 64 GB Decited bir sunucu alırsanız ne başınız ağrır nede uğraşırsınız.
Bence survival vs. için 16-12GB yeterli olacaktır.-bungeecord (2 GB)
-fakelobi (4GB)
-lobi (8 GB)
-survival (24 GB)
-skyblock (24 GB)
2 GB Boşta bırakarak 64 GB Decited bir sunucu alırsanız ne başınız ağrır nede uğraşırsınız.
uurayee
Parasınıda sen veriyorsun galiba, onu geçtim de fakelobi'ye neden 4gb veriyorsun?
Fikriniz yanıltıcı olduğundan dolayı diyorum.Parasını benim verip vermememden ziyada benim fikrim sanane ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!